1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Mõnus Joogapäev peetud! Joogat täis päev tõstis teadlikkust ning rahulolu
Mõnus Joogapäev peetud! Joogat täis päev tõstis teadlikkust ning rahulolu

Mõnus Joogapäev peetud! Joogat täis päev tõstis teadlikkust ning rahulolu

Sellel aastal toimus teist aastat järjest Mõnus Joogapäev 24. juulil Männiku metsatalus. Kokku olid kutsutud väga head ja kogenud joogaõpetajad, kes tutvustasid erinevaid joogastiile.

Päev täis joogat ning inimesi, kes on südames ja suuremas teadlikkuses

Korraldaja ning joogaõpetaja Tiit Trofimov sõnas, et valitud joogaõpetajate joogastiil ning lähenemine joogale on talle kui harrastajale ja õpetajale jätnud väga sügava mulje. “Need joogaõpetajad on minu elus ühed suured eeskujud ja läbi nende olen saanud ka ise palju areneda,” rääkis ta.

Joogaõpetajateks olid joogapäeval Katrin Kivi, Jocke ja Terje Salokorpi, Ereli Tuisk, Kaidi Laur, Sirle Pedajas, Merliis Sulg ning ekstaatilist tantsu viis läbi Mario Pruul.

Helirännakut tegid kaks helimaagi – kitarril Silver Sillandi, helikaussidel ja didžeriduul mängis Artjom Kostjuk. Tiidu sõnul oli väga mõnus päev, täis joogat, muusikat ja inimesi, kes on südames, kohaolus ja suuremas teadlikkuses.

Tänusõnad toetajatele

Üritust toetas ka Sportland ning aitas joogaõpetajaid joogamattide, veepudelite ning sooduskupongitega, millega on võimalik soetada sügishooaja kollektsioonist spordiriideid. Tänu avaldab korraldaja Tiit Trofimov ka funTIME’ile ja GoodNewsile.

Ta loodab, et selliseid üritusi toetavad tulevikus ka teised suuremad firmad, et oleks võimalik inimkonna rõõmutaset tõsta. Areng, paindlikkus ja sportlikkus tuleb seestpoolt väljapoole ning selleni on võimalik jõuda vaid läbi iseenda peegelduse – ainult nii saab maailma paremaks muuta.

Tänulikud olid ka joogapäeval osalejad, sest koht oli sobilik keha-hinge koostööks. Inimesed jõudsid iseenda sees palju paremasse kohta – enesetunne oli väga hea, rõõm oli mitmekordistunud ja tagasisideks anti ülivõrdes rahulolu.

Head Uudised GoodNews