1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Joogafestivalile saab veel soodsaid pileteid soetada
Joogafestivalile saab veel soodsaid pileteid soetada

Joogafestivalile saab veel soodsaid pileteid soetada

28.-29. juulini toimub Haapsalu Piiskopilinnuses järjekordne Joogafestival, mille pilet maksab mai lõpuni 49 eurot.

Erinevad joogastiilid, alkoholivaba tantsupidu, maitsev vegani- ja taimetoit ning sadakond turukauplejat loovad festivalil erilise õhkkonna.

Festivali peaesineja on Kanada trubaduur ja joogaõpetaja Drew Rouse, kes õpetab teraapilist lendamist ehk partnerjoogat, edasijõudnute eritundi ja yin-joogat.

Festivali peaesineja on Kanada trubaduur ja joogaõpetaja Drew Rouse.

Taevalaval on kavas partnerjooga Anna Wani ja Jürgen Hergenröderiga, ekstaatiline tants Rain Tungeriga, päikesetõusujooga Prabhudeep Singhiga, medijooga Yogavaikega, akrojooga Ingmar Ploomi ja Kristin Hanseniga ning naerujooga Kadi Toompere ja Eve Arpoga.

Rain Tunger suurseminaril “Mehe sügavam tõde”. Foto: Urmas Volmer

Tarkusesaalis räägib dr Kadi Helme toitumise mõjust vaimsele tervisele, Piret Jõemägi meelest ja meditatsioonist ning Peeter Hemendra Põllupüü meditatiivsest hatha-joogast. Merike Villard viib läbi jaapanipäraseid shindo ja shiki töötubasid.

Rahutoas näitab Pille Eikner jõudu andvat (ja nõudvat) loomapooside joogat. Joogatoas toimuvad meeste töötoad Raivo Juhansoni ja Tiit Trofimoviga, Jocke Salokorpi tutvustab ashtanga monkey joogat ja Mirjam Hakkaja olemisejoogat.

Joogatoas toimuvad meeste töötoad Raivo Juhansoni ja Tiit Trofimoviga. Fotol Tiit Trofimov

Festivali avav MC Arjuna (Arne Lauri) mängib etnopuudutusega maailma kõikide kultuuride muusikat ning leelotab palveid, loitse ja mantraid peale. Esinevad Jagaspace ja Triinu Taul.

Vabaõhuprogramm soojendab südameid ajaloolises Haapsalu Piiskopilinnuse hoovis. Siseruumide loengud, töötoad ja bazaar rulluvad lahti kõrval asuvas kultuurikeskuses ja algkoolis, ööprogramm spordihoones.

Paralleelselt põhiprogrammiga toimuvad lasteprogramm, bazaar ja Väravatorni vaba lava programm. Tegevust jätkub nii algajatele kui ka kogenumatele, lastele, vanematele inimestele, meestele, naistele, beebiootajatele ja väikeste laste vanematele.

Joogafestivali passe saab osta festivali kodulehelt ja Piletilevist. Piletid on mai lõpuni 49 ja kohapeal 79 eurot. Siseruumide töötubade pileteid saab Piletilevist osta 4. juunist, kuid saab ka kohapeal vabade kohtade olemasolul.

Joogafestival ootab vabatahtlikke. Vabatahtlikud peegeldavad kõigile oma abivalmiduse, heatujulisuse ja pealehakkamisega joogafestivali ideed avatud südamega elamisest. Kirjutada tuleks aadressil halys@joogafestival.ee.

Joogafestival toimus esimest korda 2012. aastal. 2017. aastal oli osalejaid juba 1300.

Head Uudised GoodNews