1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. JAH, JOOGA I Luba endale mõnus ja lõõgastav jooga- ja päikesepuhkus Tenerifel
JAH, JOOGA I Luba endale mõnus ja lõõgastav jooga- ja päikesepuhkus Tenerifel

JAH, JOOGA I Luba endale mõnus ja lõõgastav jooga- ja päikesepuhkus Tenerifel

Jooga- ja päikesepuhkus Tenerifel korraldatakse 19.-25. veebruarini, mille osaluspanus 850 on eurot, teatasid puhkusepaketi kuulutuses korraldajad.

„Luba endale mõnus ja lõõgastav! Joogapuhkus leiab aset imelises rahulikus keskuses Tenerife lõunarannikul, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et välja lülituda kiirest igapäevaelu tempost ja lõõgastuda ning nautida tõeliselt sügavat puhkust,“ lubatakse teadaandes.

Keskus on kaugel massiturismist ja ülerahvastatud randadest. Majad on ehitatud naturaalsetest materjalidest ja maagiline aiake on kui oaas, kus saad leida endale mediteerimise, lõõgastumise, lugemise või muu meelepärase tegevuse nurgakese. Aias on samuti bassein, kus on filtreeritud kloorivaba vesi. Samuti kasvatatakse aias orgaanilisi vilju, mida kasutatakse ka toitude valmistamisel. Lähim rand on 15 minuti jalutuse kaugusel.

„Teeme iga päev joogat nii hommikupoolikul ja ka õhtul. Tegu on klassikalise hatha jooga praktikaga, mis sobib igaühele olenemata füüsilisest vormis või painduvusest,“ lisati teates.

Joogat viivad läbi Isvara Joogakooli õpetajad Karolin Tsarski ja Tanel Peterson. Karolini ja Taneli kohta saad lähemalt lugeda siit.

Toitlustamine on kohapeal kolm korda päevas. Joogatamise ja söömise pauside ajal on plaanitud puhkus kas rannas või erinevate kaunite looduslike kohtade külastus.

Puhkusepakett sisaldab:

  • Kuus ööd kahestes tubades, rätikud on olemas (tubasid koristatakse iga päev). Saabumine 19. veebruar. Keskusest lahkumine 25. veebruar.
  • Taimne (vegan) toit kolm korda päevas (suures osas kohalikud oma aiast korjatud orgaanilised viljadest).
  • Basseinikasutus (kloorivaba looduslikult filtreeritud vesi).
  • Jooga kaks korda päevas (joogamatid ja pleedid on olemas kohapeal).
  • Transport lennujaamast.
  • Väljasõite (Seltskonnale renditakse buss ning sellega külastatakse nii lähedal olevaid külakesi kui ka Tenerife kauneid looduslikke vaatamisväärsusi).

„Reisitasu ei sisalda lennupileteid. Kui oled kindel tulija, saame Sind liita Facebooki grupiga, kus on teised reisilised kes planeerivad koos ühislendamist. Samuti saad pileti valida ise näiteks skyscanner.net kodulehelt või pöördudes reisifirmade poole,“ täpsustati reisitutvustuses.

Osaluspanus on nagu juba eelpool mainitud 850 eurot. Registreerimiseks ja küsimuste korral kirjuta aadressile: karolin@isvarajoogakool.ee.

Head Uudised GoodNews