1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. INTERVJUU! Maire Taska viib tarokaartidega läbi konstellatsiooni, mis avab inimesele pääsu omaenda saladuste juurde
INTERVJUU! Maire Taska viib tarokaartidega läbi konstellatsiooni, mis avab inimesele pääsu omaenda saladuste juurde

INTERVJUU! Maire Taska viib tarokaartidega läbi konstellatsiooni, mis avab inimesele pääsu omaenda saladuste juurde

Maire Taska23. augustil viib konstellöör Maire Taska Taevas ja Maa keskuses läbi konstellatsiooni läbi tarokaartide, mis avab inimesele pääsu omaenda saladuste juurde.

Taro 22 suure arkaani kaarti on seotud meie erinevate arenguetappidega ja sügavalt arheotüüpidega. Iga kaart, mida inimene tõmbab, toob välja antud ajahetke arenguetapi ja sügavaid takistusi, mis ei lase meil edasi liikuda. Kui me kõrvaldame need, siis käivitame kaartide tugevad energiad, mis on seotud stiihiate ja erinevate planeetidega. Täpsemalt räägib kursusest Maire Taska ise.

Väidetavalt iga kaart, mis pakist välja tõmmatakse, räägib midagi. Mida täpsemalt?

Konstellatsioon töötab tavaliselt taotlusega, millega inimene tuleb — kui tal on teatud eluline küsimus. Me viime läbi konstellatsiooni ja läheme seda teed pidi, mida inimene tahab. Tarokaardid, 22 arkaani, on nagu meie elutee tsüklid, see on meie sisemine areng. Inimene tõmbab välja ühe arkaanikaardi, aga meie ei lahka seda tavalisel moel, nagu taroennustusel või meditatsioonis, vaid me võtame ja paigutame selle kaardi elemendid platsile, kasutades asendajaid. Nende hulka paneme ka kliendi esindaja. See, kuidas ta need paigutab, räägib väga paljust, sest igal tarokaardil on hästi palju märke. Seal on erinevad elemendid — tuli, vesi, maa, seal on olemas planeedid, ja iga väike element räägib millestki. Paigutades nad platsile, loeme me välja selle takistuse, mis ei lase inimesel edasi liikuda, me näeme, mis on see pidur, mis takistab edasiminekut. Konstellatsiooni lõpus paigutuvad kaardid õigesti ja see energia, mis sealt vallandub, see on võimas ka kõigil asendajatel, sest tema sisse seista tähendab võimalust seda nautida ja võtta see endale ning kunagi ka enda elus kasutada. Need on põnevad tööd, mis on iga kord üllatavad, sest igal inimesel on oma küsimus selle kohta, miks ta ei saa edasi liikuda. See lahendab tavaliselt kõige tähtsama probleemi, mis inimesel hetkel on. Nii töötab informatsioon, mille me saame inimese hinge seest, me paneme selle välja ja siis saame juba midagi teha.

Millised võiksid olla need küsimused, mida küsida?

Me oleme läbi viinud erinevaid: kellel on näiteks probleem meheleminekuga, ja siis on näha olnud, mis takistab tal edasi liikumast, aga selles töös ei peagi tegelikult alati olema taotlust, ta näitab ise, sest see on informatsiooniväli, ta hakkab lihtsalt tööle. Ükskõik, mis kaarti inimene ka välja ei tõmba, me loeme sealt välja erinevaid asju, mis on ääretult põnev.

Kas osalemiseks peab olema mingeid eelteadmisi tarokaartidest?

Ei, mingeid eelteadmisi pole vaja, võtad lihtsalt kaardi pakist ja kõik. Edasi juba avaneb kõik, terve ja huvitav tsükkel. Tulla võib ka see, kel pole midagi küsida, ta näeb huvitavaid asju enda kohta. Konstellatsioonis on alati olemas vau-efekt — me võime alati näha midagi uut enda jaoks, saame näha ennast kõrvaltpilguga ja tarokaardid annavad selleks suurepärase võimaluse.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt.

Monika Kuzmina, Jüri Kukk 

Head Uudised GoodNews