1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HINGAMISSEERIA VIIMANE OSA: oma tegelike vajaduste teadvustamine
HINGAMISSEERIA VIIMANE OSA: oma tegelike vajaduste teadvustamine

HINGAMISSEERIA VIIMANE OSA: oma tegelike vajaduste teadvustamine

Tasakaalukeskus jätkab Tartus 20. augustil ja Tallinnas 21. augustil viieosalise hingamisseeriaga armastuseenergia blokeeringutest vabastamiseks.

Viies kohtumine kannab nime “Oma tegelike vajaduste teadvustamine ja väljendamine”.

Kas sa tead, mida sa PÄRISELT soovid või millist suhet tahad? Millised on Sinu vajadused sügaval sisimas? Mis paneb sind tundma armastatuna? Mis paneb sind tundma, et oled armastuses? Kuidas soovid armastust väljendada? Kas julged soovidest märku anda? Kui soove, vajadusi, mõtteid ja unistusi jagatakse, siis need saavad imelisel moel kasvada ja areneda. End avades saab ehk mõne hea idee või uue vaatenurga oma soovidele.

“Oluline on ka see, kuidas me seda teeme. Missugust energiat me väljendame. Soovide väljendamine avab nende täitumisele. See annab võimaluse universumil need sinuni need tuua ja teistele inimestele võimaluse sulle neid pakkuda. Hingamisprotsessis läbi teadvustamise ja ühendatud hingamise vabastame need sisemised takistused, mis panevad soovide väljendamisel tagasi hoidma ega luba armastusel ellu saabuda. Protsessi toetavad ka kristallid tervendava energiaga,” ütleb hingamisgruppi toetav Monika Palm.

Hingamisgruppi on oodatud nii uued kui ka vanad hingajad.

Head Uudised GoodNews