1. Avaleht
  2. Hingele
  3. GALERII I Just nii vabalt tantsiti aastavahetusel Tartus! Alkovabalt
GALERII I Just nii vabalt tantsiti aastavahetusel Tartus! Alkovabalt

GALERII I Just nii vabalt tantsiti aastavahetusel Tartus! Alkovabalt

Alkoholivaba pidude korraldaja Väekate Sündmuste Agentuurist Margit Foht on uut aastat alkoholivabalt vastu võtnud juba viis aastat. Tal tekkis idee korraldada pidu, kuhu saaks kokku kutsuda sarnaselt mõtlevad inimesed, kes ei soovi uut aastat vastu võtta vanade traditsioonide kohaselt pika laua taga, vaid soovivad teha koos midagi sellist, mis annab hea enesetunde ja loob rõõmu alkoholita.

Margit selgitas heade uudiste portaalile, et igasugune tantsimine on väga vabastav, annab mõnusa koormuse kehale ja südamele, annab energiat, loob rõõmu, kergust, tekib parem ühendus oma keha ja sisemise tarkusega.

Vabalt tantsimine vabastab meid endale seatud piirangutest, õpetab ennast usaldama, ennast rohkem armastama. ”Uuringud on näidanud, et tantsimine teeb meid õnnelikuks, aktiveerib kehas õnnehormooni tootmist ja pidurdab keha vananemisprotsesse.”.

Sellel aastal korraldas Väekate Sündmuste Agentuur aastavahetuspeo Tartus, kus toimus elamusterohke ja väekas aastavahetuspidu, kus sai ekstaatiliselt tantsida Jagaspace’i elektroonilise muusika ja Margiti enda valitud ekstaatiliste rütmide saatel. Peomöll lõppes gongihelide saatel mõnusas lõdvestuses pikutamisega.

Head Uudised GoodNews