1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Epp Kärsin vestlusõhtust Tiit Trofimoviga: oli intiimne ja siiralt aus
Epp Kärsin vestlusõhtust Tiit Trofimoviga: oli intiimne ja siiralt aus

Epp Kärsin vestlusõhtust Tiit Trofimoviga: oli intiimne ja siiralt aus

Tiit Trofimovi vestlusõhtutesarja „Must ja valge“ külaliseks oli Epp Kärsin, kes rääkis avameelselt, kuidas ta jõudis sellesse hetke, et otsustas enda ja Eesti voodielul kardinad eest tõmmata ja tuled põlema panna.

Tiit Trofimov ja Epp Kärsin. Fotod: Henry Neemelaid

„Tiit on super lavapartner. Ta üllatas mind väga positiivses võtmes. Mehed ei julge sellistel teemadel rääkida nagu tema. Ta lasi mul oma mõtted lõpetada. Ma tundsin, kui lihtne on olla ühes energias, teineteist toetades ja täiendades. Ma teeksin seda veel koos Tiiduga,“ muljetab Epp.

Epp, mille järgi te valite, millistel sündmustel esinete?

Usaldan alati enda sisetunnet. Kui tunne on hea ja kerge, siis tuleb otsus.

Kuidas vestlusõhtu läks?

Mulle väga meeldis. Oli intiimne ja siiralt aus. Kuid eks see seksuaalmaailm ole paljude jaoks tabu ja tekitab ebamugavust. Kaks inimest läksid üsna alguses ära. Kõik ei ole valmis seda vastu võtma ja ei peagi.

Miks seksiteema ikka veel nii palju elevust ja samas ka ärevust ühiskonnas tekitab?

Selle peale olen ma mõelnud aastaid ja ma ei mõista seda. Kuid arvan, et paljud inimesed ei ole kogenud head seksi ja paljud naised pole saanud ulmelisi orgasme. Sellised inimesed ei mõistagi ja arvavad, et see on mõttetu teema. Nad on ilmselt kibestunud ja pettunud. Ma tean, et minuga kokkupuutunute maailm avardub. Julgus võtta vastu muutused enda sees on igati teadlik otsus. Ühiskond on küpsemas ja ma teen kõik selleks, et häbi ja tabud seksi ümber kaoksid. See on minu missioon ja mulle ei lähe korda see vastuseis, sest tean tõde. Armastuses elav hing on terve vaimselt ja füüsiliselt. Ta loob oma elu ise ja manipulatsioonile ei allu!

Milline oli emotsionaalseim hetk?

Mulle endale meeldis, kui näitasime ette kohaloluharjutust ja kallistust. Paljude jaoks on probleem tulla peast südametasandile ja olla päriselt 100 protsenti iseendas. Ja kallistus! Kui teil on võimalik, laske Tiidul end kallistada. Ta teeb seda just nii, nagu iga naine soovib ja vajab. Kallistus on sild kahe südame vahel.

Aga kõige naljakam?

Oi, neid oli palju. Ei oskagi midagi konkreetset välja tuua. Aga lõbus ja humoorikas oli see õhtu kindlasti. Ning vürtsikas.

Tiit, mille järgi teie valite vestlusõhtule külalisi?

Valin selle, kellel on meie ühiskonnale midagi anda ja kes on huvitav ja julge.

Kuidas vestlusõhtu Epuga läks?

Juba teine vestlusõhtu läks väga hästi, sest parim tagasiside on see, kui tänatakse väga paljude positiivsete kirjadega.

Milline vestluspartner oli Epp laval?

Epp oli väga mõnus ja avatud. Temaga oli ülihuvitav ja hariv rääkida seksuaalsusest, mis enamiku jaoks tekitab piinlikkust.

Milline oli emotsionaalseim hetk?

Väga emotsionaalne ja liigutav oli näha Epu pisaraid ja tundeid, kui ta rääkis lapsepõlvesuhetest emaga.

Ja kõige naljakam?

Vahvad olid lood elust enesest, mis meile mõlemale on kunagi piinlikkust ja nalja valmistanud.

Kes on järgmise vestlusõhtu külaline?

Järgmiseks külaliseks on Tõnis Mägi, kes on nii minu kui ka enamiku Eestimaa jaoks üks lugupeetud ja huvitava elukäiguga inimene. Tema sügavus ja ausus vajavad lihtsalt jagamist. Tõnisega pole väga tehtud lugu tema sügavusest.

Head Uudised GoodNews