1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ENESEARENGUFESTIVAL ON ALANUD I Merit Raju: eneseareng toob välja parimat meist igaühest
ENESEARENGUFESTIVAL ON ALANUD I Merit Raju: eneseareng toob välja parimat meist igaühest

ENESEARENGUFESTIVAL ON ALANUD I Merit Raju: eneseareng toob välja parimat meist igaühest

Üks korraldajatest Merit Raju sõnas, et enesearengufestivalil Hea Elu osalejaid ühendab kirg hea elu vastu, milles on maksimaalne kvaliteet kõiges: töiselt, tervise ja suhete poolest. “Meie usume, et selle aluseks on eneseareng – usk ja pühendumus sellele, et kõik saab veel paremaks minna ja mitte iseenesest, vaid kingituseks enesearengusse panustamise eest. Eneseareng koorib järjekindlalt välja seda parimat osa meist igaühest, mis toob kaasa üha suurema rahulolu eluga,” rääkis ta oma avakõnes.

Festival jagatud kolme põhilisse plokki: töine eneseteostus, tervis ja vaimne tasakaal ning pere ja suhted. Igal teemal esineb mitu just valdkonda tundvat inimest ja iga ploki sees on ka füüsilist liikumist: ühel korral pehme jooga, teisel korral jaapani tervenduskunstide kombinatsioon ja kolmandal intensiivne vinyasa jooga.

Lisaplokk on õhtune meelelahutusprogramm Liisi Koiksoni bändi maheda muusikaga, Mindvalley eestvedaja Vishen Lakhiani kuue faasi meditatsiooniga ja lõkkevalguses ekstaatilise tantsuga Rain Tungeri valitud muusika rütmis.

Enesearengufestivali taustal on kümme aastat joogafestivalide korraldamise kogemust ja Edu Akadeemia koolituskogemused ning soov panna oma jõud kokku ja luua midagi, millest suvesündmuste maastikul puudus.

Jagaspace enesearengufestivalil Hea Elu 2021. Foto: Kai Kuusik-Greenb

Programm kestab pausideta ja seepärast tuleb seda festival võtta nagu kommikarpi, kust sa saad noppida päeva jooksul just need esinejad ja teemad, mis sulle maitsevad ja ülejäänud ajal tutvuda teistega, nautida maitsvat taimset toitu või käia duši all siinsamas festivaliplatsil.

Head Uudised GoodNews