1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. EKSTAATILINE TANTS I Üks pidu, kolm muusikamaailma: vali oma rütm
EKSTAATILINE TANTS I Üks pidu, kolm muusikamaailma: vali oma rütm

EKSTAATILINE TANTS I Üks pidu, kolm muusikamaailma: vali oma rütm

Kolmapäeval, 14. augustil algusega 20:30 toimub Wambola Surf & Bar`is ekstaatiline tants 3 kanaliga kõrvaklappidega. Korraldaja, enesearengu teejuht ning raamatu „Lõpp on algus“ autor Tiir Trofimov selgitas, et seekordsel peol on ühel ja samal ajal mängimas kõrvaklappidesse kolm DJ-d ning osalejatel on võimalus valida, milline muusika neid antud hetkel kõnetab ning kaasa haarab. Seekordseteks DJ-deks on Tiit enda sõnul välja valinud kolm erilist inimest, kes oskavad korraliku tantsuhoo käima panna.

Foto: Jane Vogt

DJ donna Rinaldo – muusika on puhas energia

Kadri Maria Rinaldo artistinimega donna Rinaldo sattus pooljuhuslikult puldi taha vaid paar aastat tagasi, et peigmehele üllatust teha. Kirg on juhtinud teda juba erinevatele lavadele, klubidesse ja festivalidele ka Eestist väljaspool.

“Sukeldun muusikas, et enda sügavat sisemaailma kogeda, jagada ning seeläbi inimestega ühenduda. Sama soovin kõigile, kes tantsuplatsil pardale asuvad. Minu palett on sama varieeruv kui mu enda elu ning ma ei ole kindlates žanrites vaid voolan tunnetuses,“ lausub enda kohta DJ donna Rinaldo ja lisab, et teda juhib tema maitse ja keha.

Sukeldun muusikas, et enda sügavat sisemaailma kogeda, jagada ning seeläbi inimestega ühenduda.

Muusika on tema sõnul puhas energia, mille läbi saab väljendada kogu inimese tunnete paletti! „Hindan muusikas peenetundlikkust, samal ajal kui rütm ja bass haarab keha tantsima, peab ka meelel olema huvitav. Mind köidavad nii metalsed elektroonilised helid kui orgaanilised maastikud. Võib juhtuda, et haaran puldis mikrofoni ja lasen ka laulu lendu,“ sõnab ta.

DJ Kelly – tunne, mida pead ise kogema

DJ Kelly jaoks on muusika rännak. Võibolla toob see naeratuse suule ja paneb jala tatsuma. Võibolla viib kuskile sügavale enda sisse ja hoiab. Igal juhul pakub see nii palju.

„Enda muusikaga tahan anda sulle energiat ja head emotsiooni. Minu lugudes sulanduvad põnevad meloodiad üheks rütmidega, mistõttu jalg hakkab iseenesest tatsuma ja keha õõtsuma. Hoolega valitud lood tõstavad ja täidavad. Ei teagi, mida see täpselt tähendab. See on tunne, mida pead ise kogema,“ nendib DJ Kelly.

Enda muusikaga tahan anda sulle energiat ja head emotsiooni.

DJ Leho Valmas – helikeel annab energiat

Tiit selgitab, et Leho mängimise stiil on väga lai ja ta võib mängida house muusikast, afro housest kuni vanakooli hittideni välja – seda mida DJ Leho teeb sellel peol, saab selgeks alles kohapeal, sest parim DJ tunnetab Tiidu sõnul rahvast ja annab siis endast parima.
„Vaid ühte keelt mõistavad kõik hetkega. Helikeel annab energiat, kutsub esile naeratuse, lahustab pinged, loob mälestusi. Liigume Mehhikost Itaaliasse ja Austraaliast Eestisse. Meil on kaks kõrva, silma, jalga ning kätt. Noblessneri kail kasutame neid kõiki,“ räägib DJ Leho ise.

Vaid ühte keelt mõistavad kõik hetkega. Helikeel annab energiat, kutsub esile naeratuse, lahustab pinged, loob mälestusi.

Foto: Jane Vogt

Tiit ootab kõiki huvilisi sellele mõnusale päikeseloojangu peole, et korraldada üks vägev ja rõõmu täis pidu.  „Võta kaasa hea tuju ja parimad sõbrad ja juba ongi superluks.“

Head Uudised GoodNews