1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. VIDEO I Eestit külastab taas maailmakuulus hääleterapeut Uria Tsur
VIDEO I Eestit külastab taas maailmakuulus hääleterapeut Uria Tsur

VIDEO I Eestit külastab taas maailmakuulus hääleterapeut Uria Tsur

Juba teist korda on Eestit külastamas hääleterapeut Uria Tsur, kelle energia ja avatud süda ei jäta heas mõttes puudutamata mitte kedagi. Enesearengu teejuht Tiit Trofimov korraldab 20.-22. oktoobril Uria Tsuriga hääle avamise töötoa.

Uria Tsur. Foto: Urmas Volmer

Puudutab hinge sügavamal tasandil

Tiit kirjeldab, et Uria oskab puudutata iga hinge tema kõige sügavamal tasandil ja see on suur kingitus kogu Eesti rahvale.
„Sain temaga ise esmase kogemuse Mehhikos, kus mul lihtsalt pisarad voolasid ja süda rõkkas rõõmust. See kõik, mida ma läbi tema töötoa kogesin, oli lihtsalt nii ilus!“ kirjeldab Tiit.

Uria oskab puudutata iga hinge tema kõige sügavamal tasandil ja see on suur kingitus kogu Eesti rahvale.

Tiit Trofimov. Foto: Urmas Volmer

Eelmisel aastal osales Uria Tsuri töötoas Eestis 70 inimest, mis oli maksimaalne inimeste arv.

Foto: Urmas Volmer

Korraldaja sõnul osales ka elukutselisi lauljaid, kes kõik said väga hea kogemuse ja nende looming läks veel rohkem lahti ja tase tõusis kordades kõrgemale.

Foto: Urmas Volmer

Iseenda väljendus läbi sõnadeta laulmise

Korraldaja sõnul on töötoa eesmärk hääle ja iseenda väljendus läbi laulmise, millel ei ole sõnu, vaid ainult meloodia, mida oma hääles tunnetada, väljendada ja tulla nähtavaks oma olemusega.
„Mina isiklikult olen seda kogemas juba neljandat korda ja tunnen, et sellest ei saa ikka küllalt, sest Uria on lihtsalt nii ilusa hingega mees, et temaga juba ühes ruumis viibimine on suur tervendus ja peegeldus sellest, mida tähendab avatud süda,“ räägib Tiit.

Töötoa eesmärk on hääle ja iseenda väljendus läbi laulmise, millel ei ole sõnu, vaid ainult meloodia, mida oma hääles tunnetada, väljendada ja tulla nähtavaks oma olemusega.

Lühivideo Uria Tsuri töötoast!

Head Uudised GoodNews