1. Avaleht
  2. Kuula
  3. DALI MINIPODCAST #19 I Signe Ventsel selgitab, mis on persoonibränd
DALI MINIPODCAST #19 I Signe Ventsel selgitab, mis on persoonibränd

DALI MINIPODCAST #19 I Signe Ventsel selgitab, mis on persoonibränd

Õnne- ja inspiratsioonikoolitaja ja ajakirjanduse magistrant Dali Karat viib läbi Instagramis minipodcast’e. Tema 19. külaline oli meeskonnatöö ja persoonibrändingu koolitaja Signe Ventsel.

Podcast’ist sai teada:

  • Mis on persoonibränd?
  • Milliseid vigu selles vältida?
  • Mida teha, et persoonibränd siin Instagramis õitseks?
  • Millistele küsimustele vastata?
Dali Karat (Foto Kersti Niglas)
Dali Karat. Foto: Kersti Niglas

Signe selgitab, et persoonibränd on kuvand sinust, kuidas sa oskad endast rääkida läbi väärtuspakkumise. Kuidas teed nähtavaks selle, milles väga hea oled.

Üks viis selleks, aga mitte ainus, on sotsiaalmeedia.

Ta näeb, et inimestel on tõrge oma kuvandi loomisel. Kardetakse olla avalikult pildis. On ports inimesi, kes kardavad seda luua, ehkki neil on tugev sisukus. Iga inimene võiks sellele mõelda.

Ta rõhutab, et persoonibränd pole ainult sotsiaalmeedia. See algab pigem sellest, kui hästi sa ennast tunned ja kui hästi oskad väärtuspakkumise nähtavaks teha. Persoonibränd pole ainult müümine. Tähtis on, mis väärtust sa saad luua ühiskonnale, tööandjale, sõpradele. „Mul on hea meel näha, kui inimesed teavad oma väärtust ja oskavad seda läbi valitud kanalite välja tuua,“ ütles ta.

Tihti on inimestel lihtne end sotsiaalmeediasse ära kaotada ja kui uut meeldimist ei saa, tekib küsimus, kes sa oled. Mõtle sotsiaalmeediata – kes sa oled eksperdi või inimesena?

Head Uudised GoodNews