1. Avaleht
  2. Kuula
  3. DALI MINIPODCAST #14 I Inga Luige usub, et elu ei ole edasilükkamiseks – ela praegu!
DALI MINIPODCAST #14 I Inga Luige usub, et elu ei ole edasilükkamiseks – ela praegu!

DALI MINIPODCAST #14 I Inga Luige usub, et elu ei ole edasilükkamiseks – ela praegu!

Õnne- ja inspiratsioonikoolitaja ja ajakirjanduse magistrant Dali Karat viib läbi Instagramis minipodcast’e. Tema 14. külaline oli näitleja ja lavastaja Inga Lunge.

Podcast’ist sai teada:

  • Kuidas minna hirmust läbi
  • Mismoodi väärtustada elu
  • Miks peaks elama täiel rinnal
  • Milline oli Inga suur unistus, mida ta viimati täitis
Dali Karat. Foto: Karen Härms

Inga on öelnud, et elu ei ole edasilükkamiseks – milleks veel elada, kui mitte praegu? Ta ütleb, et seda mõtet kannab ta endas iga päev. „Ma arvan, et see päriselt sinusse kinnistuks, peab su elus juhtuma, et see tooks su maa peale tagasi ja sa tunneksid, et nii äge, et oled elus,“ ütles ta.

Ta ütleb, et ta ei meenuta endale seda teadlikult, vaid see on loomulik. Ta märkab väikeseid asju, mis on toredasti – näiteks et saab lapsega hommikul kooli jalutada.  Et saab neist osa ja tunda emotsioone – see rõõmustab.

See ei tule mõistusest, vaid kuskilt seestpoolt. „Ma päriselt tean, et tahan siin elus olemas olla. Mulle meeldib võimalus teha kõiki asju, mida me elus teha saame,“ ütles ta.

Aga see on tulnud madalseisupunktist, et me sureme, et elu saab kord otsa. Selleks peab keegi su lähedal nii loksutama ja puudutama oma minekuga. See annab teadmine, et ühel hetkel saab kõik läbi.

Head Uudised GoodNews