1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. EKSTAATILINE TANTS I Birgit Arus: tantsides kaovad argipäevamured
EKSTAATILINE TANTS I Birgit Arus: tantsides kaovad argipäevamured

EKSTAATILINE TANTS I Birgit Arus: tantsides kaovad argipäevamured

Ettevõtja Birgit Arus ütleb, et tantsimine aitab meelel välja lülitada, argipäevamured kaovad ning saad lõdvestuda hetkesse. Seetõttu ongi Birgiti kõige ägedam mälestus Ekstaatilistest tantsudest tunne, mida sa koged peale tantsu – vabadus, armastus, positiivsus ja palju muud head.

Tantsimine aitab meelel välja lülitada, argipäevamured kaovad ning saad lõdvestuda hetkesse.

Birgit Arus. Foto: Anton Tugov

Birgit, kes on sündmuste sarja Ekstaatiline tants külastanud aastaid, toob välja kolm peamist põhjust, miks seda uuesti ja uuesti proovida:

  • Kohtuda selliste inimestega, kes on sama energia ja tunnetusega maailma osas nagu sina – ettevõtja on tantsimas käinud peamiselt üksi või sõpradega, kuid on sündmuselt leidnud väga palju uusi ja vägevaid inimesi.
  • Kohtuda enda komplekside ja hirmudega – Birgiti sõnul oli algul väga häbi ja ebamugav hakata kaine peaga kõigi ees tantsima. „Siiamaani on vahel väike ebamugavustunne, aga kui sinna sisse lõdvestuda, siis iga kord, kui ma tantsimas käin, tunnen kuidas ma inimesena tervenen, sest järjest rohkem ja rohkem ei huvita mind, mismoodi keegi mind vaatab, milline ma välja näen, vaid lihtsalt tantsin, kogu südamest, see on nagu teraapia,“ kirjeldab naine.
  • Kui armastad tantsimist ning ei taha käia klubis, kus on alkoholijoobes inimesed, vaid soovid nautida puhta energiaga üritust, kus süda avaneb ja pärast tantsimist tunned nagu oled uuesti sündinud – õnnelik, armastust täis ja positiivne.

Alkoholiga ja alkoholivaba peo peamisteks erinevusteks toob Birgit, et üks on tervislik, teine aga mitte. „Kui sinu jaoks on oluline tervislik eluviis, siis sa valid alkoholivaba elu. Kui sinu põhimõtetega käib kokku pidu, alkohol ja narkootikumid, siis võibki olla väga raske tantsida kainena,“ selgitab naine. Kõige enam meeldib talle alkoholivabadel pidudel nautida Martin Saare esitatud palasid.

Algul oli väga häbi ja ebamugav hakata kaine peaga kõigi ees tantsima.

Birgit Arus. Foto: Anton Tugov

Lõpetuseks oskab Birgit tuua Ekstaatilise tantsu juures välja tuua vaid ühe puuduse – kui sündmused toimuks linnale lähemal, siis oleks kohal käimine lihtsam. Siiski ei tohiks see väikese Eesti puhul suureks miinuseks olla.

EKSTAATILINE TANTS INSTAGRAMIS! 

Head Uudised GoodNews