1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Bali peapreestrinna tuleb Eestisse!
Bali peapreestrinna tuleb Eestisse!

Bali peapreestrinna tuleb Eestisse!

Eestisse saabub Ida Resi Alit, kes 6.-9. juunini viib siin läbi õnnistustseremooniaid ja iidseid Bali veepuhastusrituaale.

Kui soovid kogeda rahu, harmooniat ja heaolu, mis tuleneb emotsionaalse keha puhastamisest, siis on need sündmused sinu jaoks ideaalsed. Kui oled end tundnud pettununa, segaduses, rahulolematuna, emotsioonidest pingestatuna, otsid vastuseid, vaimseid nõuandeid, siis on need tseremooniad just sinu vajadustele sobivad. Ka mõned maailma mõjukamad juhid ja ärimehed otsivad Ida vaimset juhendamist. Tseremooniatele on osalema kutsutud kõikide uskumustega inimesed.

Unikaalse vana hindu tseremoonia Melukat ajal juhatab Ida väikse grupi läbi meditatsiooni, samal ajal õnnistades vett. Palve on mõeldud selleks, et avada vibratsioonivälja füüsiliste ja vaimsete kehade tervendamiseks oma minevikust ja praegusest elust. Palve muudab vee vibratsiooni, enne kui see valatakse sinu peale. Usutakse, et kui vesi langeb kehale, püüab keha peegeldada vee vibratsiooni ja selle tulemuseks on keha vibratsioonivälja muutumine, mis võimaldab sellel eemaldada negatiivseid energiaid ning väestab keha ja vaimu.

Pärast tseremooniat saab küsida Idalt isiklikku juhatust küsimuste ja vastuste sessioonil.

Kaasa võta riided, mis saavad märjaks, kuivad vahetusriided ja rätik kuivatamiseks.

20-aastasena koges Ida Resi Alit meditatsiooni ajal tohutult võimsat kogemust, teenides sellega ära nimetamise “tagasipöördunuks” ja “taassündinuks” (keegi, kes on tõusnud üles surnust). Sellest hetkest avastas ta endal avaldumas ebatavalised võimed, sügavad teadmised praktikatest, mille meisterlik omandamine võtab tavaliselt kümneid aastaid aega, ja võime rääkida iidsetes keeltes, mida ta kunagi õppinud pole.

Kolme lühikese kuu jooksul läbis ta testid, et saada peapreestrinnaks (sellised testid võtavad tavaliselt viis aastat aega ja vajavad kümnete aastate pikkust treeningut). Ta on noorim inimene, kes saanud selle tiitli (tavaliselt antakse see vaid meestele).

Kuula Ida palvet südamega. Luba südamel meelt laiendada ja juhtida ego eemale meelest. Istu ja kuula oma hingamist ja kui see tuleb loomulikult, siis luba end kaasa laulda. Saad kogeda emotsioonide vabanemist ja pöörduda tagasi emotsionaalse tasakaalu juurde, sisemise rahu ja üleüldise õnne juurde. Palve tasakaalustab südame ja kõrgema mina.

Kas tunned huvi, millest ta laulab? See on astro / valguse keel ja see on mõeldud arusaamiseks sinu meeltele, nii et ära püüa seda mõista, lihtsalt kuula südamega ja tunneta, mis juhtub.

Head Uudised GoodNews