1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ALAN KIRJUTAB I Uus ajastu. Tunneteajastu.
ALAN KIRJUTAB I Uus ajastu. Tunneteajastu.

ALAN KIRJUTAB I Uus ajastu. Tunneteajastu.

Hei, Toredad. Alan siin oma sisetundest kirjutamas. Olete tundnud viimasel ajal segadust ja sellist ebamaist unenägudes olemise tunnet? Kõik on teistmoodi ja selline üksildus võib ka tekkida. Mis praegu lahti on? Mitte midagi, see on kõigil nii. Minu sisetunde järgi on inimeste kehad lihtsalt väga vastuvõtlikud uue energia suhtes ja seda  on meieni suurel hulgal tulnud. Me harjume sellega, kohaneme. Mida see tähendab?

Uus ajastu on rõõmude- ja tunneteajastu. Loogiline mõtlemine ja selle vahendusel tulenev manipuleerimine on otsakorral. Selleks tehtakse praegu viimaseid käike, aga enam ei saa inimesi lollitada.

Seetõttu võib teie elus praegu käimas olla elumuutvaid, ent ka raskeid juhtumeid. Need, kes ei kohane uue ajastuga, lahkuvad siit. Paljudel käib see üle jõu, sest neil on meeletud vanad mustrid nii kinni koos hirmude ja tõekspidamistega. Tõekspidamised on aga kinni mitte tunnetes, vaid mõtetes ja tunneteajastu käib läbi, noh, tunnete.

Uue energia saate kergemini vastu võtta järgmise taotlusega: “Ma ei karda! Ma olen rahulik. Ma noorenen, olen terve, kõik minu ümber ja minu sees on hästi. Ma saan endaga suurepäraselt hakkama. Ma olen uus inimene.” Seejärel mõtle seda ja seejärel tunne seda vabadust.

Tõde on nii lihtne, et me teeme selle keeruliseks, sest ei usu asjade lihtsusesse. See oli vanas maailmas nii. Me ei pea ootama, et meie ette ilmuks kuldse kumaga olend, kes malbel häälel ütleks meile, et oleme virgunud ja teadlikud, sest nii see üldiselt ikka ei käi. Me teame seda nüüd ise, meil on paralleelselt käimas ka muutusteperiood, kus kõik meie süsteem, reeglid, arusaamad ja see loogiline süstemaatiline õudus tuleb tasakaalu saada inimeste hingevajadustega.

Suhtumine kõigesse on muutumas. Vaadakem ise tulevatel aastatel, mis juhtub nendega, kes ei suuda raha käest anda, hoiavad seda kümne küünega padja all ja õelutsevad teiste kallal. Sa ei saa jääda siia, kui sa ei suuda ennast vabaks lasta.

Võtame teadliku hingetõmbe ja laseme selle tänutundega välja, kordame mõned korrad ja laseme kõik mõtted korraks õue lahustuma. Mõned mõtted tulevad hiljem tagasi. Las tulevad, see on inimlik, aga neid mõtteid tuleb iga kord tagasi vähem ja vähem, kuniks üldse väsime mõtetest ja tuulutame pea tühjaks. Mis üldse on mõte? Sõnadekogum tähendustega?

Üldsegi on mul sõnade ja nende tähendustega imelik arusaam. Ma olen valmis võtma vastutust oma mõtlemise eest, aga seda ainult enda sisemise mina ees.

Armastust? Keegi ei saa sind armastada selliselt, kuidas võid sina armastada ennast. Teised saavad järgida. Kui armastad ennast, armastavad ka teised sind.

Ma usun kahe inimese vahelisse usaldusse.

Kuidas siis on nii palju teisi, kellel kõik need asjad olemas, aga nad ikka õnnetud? Kas vastus peitub kusagil meie silme ees läbi lihtsate mõistmiste, et me ei pea ühiskonna järgi käituma? Kas sa usud lihtsatesse vastustesse? Ärgem sundigem ennast vägisi kohustustesse. Teadlikult tehke seda, mida tunnete vajavat ja laske kõigel voolata. Teiste järgi kindlasti tegema ei pea. Nad ei tea isegi, mida nad tahavad. Teie elage ja usaldage ennast.

Armastus ei ole ainult kahe inimese vaheline sõlm, mida siduda terveks eluks. Sa võid tingimusteta armastada kõiki inimesi. Aeg peatub, kui lubad armastuse läbi iga raku.

Kõik, kes otsivad perfektsust, võivad üksinda jääda.  Armasta inimest, nagu ta on. Armasta iseennast. Kui õpid seda tegema, siis saavad armastada sind ka kõik teised.

Sõnad ja nende tähendused, nendega on kerge eksida, aga näidata kellelegi pühendatult kõrgklassilist ja kõikset väärtustavat austust, see on nii vabastav.

Tegelikult on nii, et hästi palju on neid esteetilisi inimesi, kes soovivad leida enda kõrvale inimesi, kellega jagada seda, mida nemad kogevad. Kogemuste jagamine.

Paljud inimesed on paratamatult katki läinud ja vahetult ootamatu ja siiras armastuse jagamine kellelegi, keda sa ei tunne, aitab tihti liimida neid kokku. See on meeldiv üllatus. Vahel ikka lihtsalt kirjuta midagi head hingest kellelegi täitsa võõrale. Ta on võõras, sest te pole suhelnud. Kõik väärivad võimalust kogeda.

Kiirustasin eluga, seisatasin koha peal. See koht oli otsustuspunkt, mille vastuseks oli hoopis küsimus. Kes ma olen? Ma ei ole vana, sest pole jõudnud olla noor. Ma ei ole noor, sest tahtsin olla vana. Mind ei võetud tõsiselt. Nüüd tean, et see oligi parim, kui ei võetud. Ma ütlen endale iga päev magama minnes, et täna magatan kompleksid ja tõusen tuhast uuena. Nüüd olen jõudnud punkti, kus olen siin, praeguses momendis. Mis on minu edasised valikud? Mis sinu?

Ela enda heaolu järgi, sest muidu elad teiste arvamuste järgi, kes seda ise ei tee.

Vaata vasakule, vaata paremale, vaata taha ja vaata ette, aga vaata ka alla ja vaata üles, vaata enda sisse. Mida sa täna kiirgad? Tingimusteta armastust?

Nii lihtne see ongi ja see on küll minu tõde, aga kui see panustab sulle millegi osas, siis olen ära teeninud ühe naeratuse, sest see oligi minu soov.

Kellel väga raske, siis annan ka mõned head soovitused füüsiliselt. Jooge palju vett, peske ennast jahedama veega ja magage võimalikult palju.

Tundke ennast siis ikka hästi.

Alan Durier

Head Uudised GoodNews