1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Vabasta armastuseenergia liikumise blokeeringud!
Vabasta armastuseenergia liikumise blokeeringud!

Vabasta armastuseenergia liikumise blokeeringud!

Tasakaalukeskus korraldab 25. juunil Tartus ja 26. juunil Tallinnas vabastava hingamise ja meditatsiooniõhtud kristallidega.

Ükskõik kui vana sa oled, ükskõik mis usku sa oled ja missugune on sinu minevik, tahab iga inimene armastada ja olla armastatud.

Kui sinu elus on armastusest puudu, siis võib asi olla selles, et sa oled armastuseenergia liikumise enda elus blokeerinud.

“Meie eesmärgiks ei ole mitte otsida armastust, vaid otsida iseenda seest üles kõik piirid ja müürid, mis takistavad armastuse saabumist ellu,” on öelnud Rumi.

Väga oluline on armastada iseennast, kuid väga tähis on ka see, et õpiksid olema suhtes, armastama teist inimest ja armastavalt suhtlema teiste inimestega. Suhetega saame selgeks paljud õppetunnid, mida oleme saabunud siia ellu kogema. Kui tunned, et on väga raske leida sobivat partnerit, kellegagi koos püsida on raske või  töö- või lähisuhetes on sageli konfliktid, siis algav hingamiseseeria võib olla just sinule. Läbi viie erineva kohtumise tegeletakse Monika Palmi juhtimisel enda erinevate aspektidega, mis piiravad armastuseenergia liikumist elus.

Esimesel kohtumisel on tähelepanu all teema „Vabanemine hirmust olla nähtav“. Õhtu keskmes on vabastava hingamise protsess, mis on ühendatud teemakohase meditatsiooniga.

Osaleda võib kõikidel seeria hingamistel või ka mõnel üksikul. Kui teema sind ei puuduta, aga soovid vabastavalt hingata, siis on võimalus hingamisprotsessis tegeleda ka endale olulise teemaga.

Head Uudised GoodNews