1. Avaleht
  2. Hingele
  3. AASTA ENDA ARENGU HEAKS I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi
AASTA ENDA ARENGU HEAKS I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi

AASTA ENDA ARENGU HEAKS I Terapeut Liis Kuurme korraldab aastase coaching-programmi

Terapeut Liis Kuurme on välja töötanud täiesti uudse 1-aastase coaching’u programmi, millega inimesed saavad luua ja muuta oma elustiili, tervist, finantsolukorda, mõtteviisi ning seeläbi lahendada erinevaid seni takistuseks olnud mentaalseid blokeeringuid.

See programm sobib Kuurme sõnul suurepäraselt ka neile, kes soovivad tegeleda enesearenguga, kuid ei ole osanud seda omal käel teha.

Programmi üks eelistest on anda kätte fookus, et oma teekonnal hoida tähelepanu soovitud tulemustel. Aastase programmiga võib alustada ükskõik, millisel ajal, sest tegemist on isikliku tööga.

Terapeut Liis Kuurme. Foto: Ingrid Tsirel

  Programmi eesmärk on anda:

  • Peegeldus sellest, mis on tema probleemide algpõhjused sügaval alateadvuse tasandil;
  • lahendada ära põhjused, mis tekitavad stressi või viivad inimest koguni depressiooniseisundisse;
  • läbi protsessi aidata sõnastada inimese tegelik soovitud olek ja siis selle saavutamiseks ka juhendada iseseisvat tööd tegema.

Tulemuseks on pühendumine oma igapäevategemiste kõrvalt ka iseenda arengusse, andes endale võimaluse õppida ennast nägema sügavamal tasandil, kui vaid mentaalne ja emotsionaalne ning tuua oma ellu uus kvaliteet, hea tervis, hea vaimne tasakaal, enda tegelikele vajadustele vastav elustiil, harjumused ja seeläbi kvaliteetsem ja õnnelikum täispotentsiaalis elu.

Head Uudised GoodNews