1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Luba muusikal end kanda: kontsertrännak, mis puudutab hinge ja vabastab keha
Luba muusikal end kanda: kontsertrännak, mis puudutab hinge ja vabastab keha

Luba muusikal end kanda: kontsertrännak, mis puudutab hinge ja vabastab keha

Pühali Hea Elu Keskuses toimub 2. novembril ekstaatiline kontsertrännak, mis ühendab muusika, sisekaemuse ja vaba liikumise. Õhtu jooksul astuvad üles laulja ja laulukirjutaja Sissi Nylia Benita ning DJ ja enesearengu teejuht Tiit Trofimov, kes koos loovad kogemuse, mis viib osalejad eneseavastamise teekonnale.

Kontsertrännak, mis viib sügavale sisekaemusse

Sissi, keda tuntakse sügava ja hingestatud esinemisstiili poolest, pakub sel õhtul oma isikliku tunnetuse ja kohalviibijate energia põhjal loodud kontsertrännakut. Tema klaveri- ja vokaalesitus viib kuulajad sügavale sisekaemusse, puudutades hinge ja luues tugeva emotsionaalse sideme muusika ja osalejate vahel. Sissi teeb eriliseks tema julgus väljendada oma kontserditel isiklikku ja ainulaadset visiooni, kaasates publikust tulevad signaalid ja mõtted.

Sissi Nylia Benita. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Ekstaatiline tants kui koht, kus keha ja meel saavad vabalt väljenduda

Pärast Sissi kontsertrännakut astub üles Tiit Trofimov, kes on juba ligi kümme aastat olnud ekstaatilise tantsu maailmas. Viimase kolme aasta jooksul on ta hakanud ka ise DJ-na esinema, pakkudes tantsijatele unustamatuid muusikalisi rännakuid. Tiidu eesmärgiks on viia inimesed vabasse ja vabastavasse liikumisse, lastes neil end täielikult muusikasse ja hetke unustada. Ekstaatiline tants on koht, kus keha ja meel saavad vabalt väljenduda, ning Tiidu hoolikalt valitud muusika loob selleks täiusliku atmosfääri.

Ekstaatiline tants on koht, kus keha ja meel saavad vabalt väljenduda, ning Tiidu hoolikalt valitud muusika loob selleks täiusliku atmosfääri.

Tiit Trofimov. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Sündmus pakub nii hingelist sügavust kui ka füüsilist vabadust

Koos loovad Sissi ja Tiit sündmuse, kus muusika ja liikumine põimuvad tervikuks, pakkudes osalejatele nii hingelist sügavust kui ka füüsilist vabadust. „Oleme Sissiga koos tegemas midagi uut, huvitavat ja teistsugust,“ räägib Tiit, lisades, et Sissi kontsertrännak on eriline just selle poolest, et iga kohalolija annab oma kohaloluga signaali, millest Sissi laulab.

Koos loovad Sissi ja Tiit sündmuse, kus muusika ja liikumine põimuvad tervikuks, pakkudes osalejatele nii hingelist sügavust kui ka füüsilist vabadust.

Sissi Nylia Benita ja Tiit Trofimov. Foto: GoodNews, Evelin Kruus
Sissi Nylia Benita ja Tiit Trofimov. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Sissi omalt poolt rõhutab, et osalejate energia aitab luua ka seda, mida õhtu jooksul hoida ja jagada.

Sündmus toimub Pühali Hea Elu Keskuse uues ja avatumas peoruumis. Kogu õhtu jooksul valitseb sõbralik ja avatud atmosfäär, kus igaüks saab Tiidu sõnul olla see, kes ta on, ning lasta end muusikal ja liikumisel kanda.

Head Uudised GoodNews