1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Tiit Trofimov: Rõõmufestival toob talve alguses hinge puhta rõõmu
Tiit Trofimov: Rõõmufestival toob talve alguses hinge puhta rõõmu

Tiit Trofimov: Rõõmufestival toob talve alguses hinge puhta rõõmu

Enesearengu teejuht Tiit Trofimov rääkis Facebook’i Live’is, et talve alguses, kui lund veel ei ole ja maad katab pimedus, kipume kaotama kõige rohkem rõõmu ja tekib jõuetusetunne. Seetõttu otsustas ta 25. novembril korraldada taas Rõõmufestivali – seekord Teras Beach sisehallis, kus on 26 kraadi sooja, pehme rannaliiv ja suvine hõng. Eesmärk on tuua inimeste hinge tagasi puhas rõõm!

Foto: Jane Vogt

Puhtam rõõm tuleb stimulantideta elust

Tiit on käinud läbi pika tee, et leida õnn. Alates meditsiinist kuni spirituaalsuseni. Ja välja jõudnud selleni, et kõige ägedam, elutervem ja puhtam rõõm tuleb puhtamast kohast, kui elame alkoholita, mõnuaineteta ja igasuguste stimulantideta.

Rõõmufestival. Foto: Alice Märtin

Seda tõestas tema sõnul ehedalt selle suve Rõõmufestival – seal oli äge olemine, puhas rõõm, helgus, kergus ja kõik nautisid pidu täiesti kainelt.

Talvine Rõõmufestival algab kell 12 päeval ja lõppeb kell 1 öösel. Tiit on kokku pannud programmi, et tuua osalejate ette tegemised, olemised ja inimesed, kes teevad oma asju suure rõõmu ja kirega ning tahavad, et ka teised saaksid sellest energiast osa.

Toimub palju ägedat

Näiteks tuleb stand-up comedy’t tegema Jan Uuspõld, kes räägib, kuhu kaob rõõm ja õnn.
Helget, ilusat ja rõõmsat house muusikat mängib DJ Romily.
Esineb ka ansambel Kangelased, kes oma kire ja energiaga teevad äge palju suurematele bändidele.
Hollandist tuleb kohale Lotte Walda, kes on praegu maailmas kiirelt populaarsust kogumas.
Spontaanase klaverikontserdi korraldab Tiina Karjatse, kes kutsub ka oma sõbrad mängima harfi ja flööti.
Tiit Trofimov mängib DJ-na ekstaatilist tantsu.
Üles astub ka Mario Pruul.
Keily Kaikkonen paneb osalejad liival laulma. „Mäletate, kui me olime noored, istusime mererannas, keegi mängis kitarri ja oli äge olemine – tekitame selle sama tunde!“ räägib Tiit.

Tiidu sõnul on Rõõmufestivalil veel palju huvitavaid üllatusi, näiteks Taiko ehk Jaapani trummid. Rõõmufestivalile ootab ta kõiki kogu perega! Lastele on tasuta sissepääs, batuudid ja palju lõbusat.

  • Pileteid saab soetada siit!
Head Uudised GoodNews