1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. 5 raamatusoovitust liidritele ja juhtidele
5 raamatusoovitust liidritele ja juhtidele

5 raamatusoovitust liidritele ja juhtidele

Eesti finantsharidusettevõte Starfish Academy ja The John Maxwell Co USA-st korraldavad 29. jaanuaril juba 6. korda iga-aastast liidrite tippsündmust ja uue ajastu konverentsi LIVE2LEAD: Estonia. See on üritus liidritele ja meeskondadele ning toetab liidri- ja enesejuhtimise oskusi ja ettevõtlikkust, laiendab silmaringi, inspireerib ja harib ning annab positiivse energiasüsti uude aastasse. John C. Maxwell on USA-s tuntud juhtimisekspert, dünaamiline kõneleja ja autor, kes on müünud üle 18 miljoni raamatu. Siit leiad 5 raamatusoovitust, mis on tulnud John C. Maxwelli sulest.

“Kuidas edukad inimesed mõtlevad”, John C. Maxwell

Maxwelli raamat „Kuidas edukad inimesed mõtlevad” on tänapäevases kiires elutempos täiuslikult kompaktne lugemisvara. Maxwell õpetab lugejale, kuidas olla loovam ja millal kahelda levinud mõttelaadis. Õpid hoomama üldist pilti, keskendudes samal ajal oma mõtlemisele. Saad teada, kuidas rakendada oma loovat potentsiaali, arendada jagatud ideid ja õppida minevikust, et mõista paremini tulevikku. Need üksteist tõhusa mõtlemise juurde viivat teed aitavad selgelt näha rada isikliku eduni.

“Liidrite kuldaväärt tarkus. Õppetunde eluaegsest juhtimisest”, John C. Maxwell

Targad juhid õpivad oma, targemad teiste vigadest – ja kordaminekuist. Raamat „Liidrite kuldaväärt tarkus“ aitab sul saada arukaimaks juhiks. Maxwelli ligi neljakümneaastasest juhtimiskogemusest väljapestud kuld säästab sind sama tegemast. Iga kullakamakas on üks kahekümne kuuest peatükist, mis moodustab kokku selle rahvusvaheliselt tunnustatud juhtimiseksperdi kuuekuulise mentorlusprogrammi.

“Maxwelli päevaraamat. 365 pilguheitu juhiomaduste arendamisele ja ümbritsevate mõjutamisele”, John C. Maxwell

Kas üks raamat saab olla juhtimisoskuse katalüsaator? Saab küll, kui see on „Maxwelli päevaraamat”. Selle köite abiga saate proovida John C. Maxwelli kirjutistest pärinevaid aegumatuid juhtimispõhimõtteid.

Iga lehekülg pakub ühe võimsa juhtimispõhimõtte, mis on valmis praktiliseks kasutamiseks tõsielus. On kiusatus öelda, et „Maxwelli päevaraamat” peab olema iga juhi raamaturiiulil. Kuid see ei tundu eriti sobivat raamatule, mis nõuab nii vahetut osavõttu. See on raamat, mis peab olema teie öökapil. See peab olema teie laual. See peab kohe praegu olema teie käes, sest selle võimsad põhimõtted võivad hakata teie juhtimisoskusi muutma juba täna.

“15 hindamatut kasvuseadust, järgi neid ja saavuta oma potentsiaal”, John C. Maxwell

Kas on olemas kindlaid tegevusi ja viise, mis tagavad alati edu ning eesmärkide ja unistuste saavutamise? John C. Maxwell ütleb, et vastus on jah. Edu võti on kasvamises! Kasvamisele keskendudes sa arened ning arenedes saavutad alati oma potentsiaali ja seeläbi ka eesmärgid.

Raamatus „15 hindamatut kasvuseadust, järgi neid ja saavuta oma potentsiaal“ toob Maxwell välja kindla edu ning sinu maksimaalse potentsiaali saavutamise seadused.

“Anna endast parim! “Kuidas võimendada sulle Jumalast antud eeldusi”, John C. Maxwell

Õnn on vaid õige teguviisi kõrvalprodukt. Alles siis, kui me elame õigete põhimõtete järgi, hakkame neid põhimõtteid ka armastama. Enamuse ajast tahame kõigepealt armastada. Tahame armuda õigesse ja alles siis soovime, et armumine meiega juhtuks. See peaks aga olema vastupidi – õppides kõigepealt seda, mis on õige ja hakates selle järgi elama, peaksime hakkama tahtma, et meil oleks õigus. Alles siis saame tulemuse, milleks on rõõm. Raamat “Anna endast parim!” on hea kolmel erineval moel. Võid ta kätte võtta enesetunde (meeleolu) tõstmiseks, lugedes lehekülje või kaks. Võid veelgi heldemalt nautida „pidulauda“ suurepäraste mõtete ja ideedega ning tõepoolest saada mõne õpetliku juhtnööri, mis muudab olukordi. Või siis võid end igapäevaselt ergutada tarkuse pärlitega, mis läbivad kogu raamatut.

Head Uudised GoodNews