1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Terri Mang: suurte muutuste saavutamiseks tuleb alustada väikestest sammudest
VIDEO I Terri Mang: suurte muutuste saavutamiseks tuleb alustada väikestest sammudest

VIDEO I Terri Mang: suurte muutuste saavutamiseks tuleb alustada väikestest sammudest

Terri Mang, Hatu mõisa hoidja ja heaolu mentor, jagas Krista Lensinile antud intervjuus heade uudiste portaalile GoodNews oma teekonda ja kogemusi, kuidas elamine maal, eemal linnakärast, on aidanud leida sisemist rahu ja tasakaalu. Terri lugu algas üle kümne aasta tagasi, kui ta koos abikaasaga esmakordselt mõisa külastas. Looduse ilu ja rahu, mida nad seal kogesid, oli nii sügav, et see viis nad lõpuks otsuseni kolida Tallinna kärast eemale ja asuda elama Hatu mõisasse.

Muusika ja naiselikkuse vahel on sügav seos

Terri on üks Naiste Heaolufestivali korraldajatest, mis toimub 17. – 18. augustil Hatu mõisas. Festival on loodud naistele, kes otsivad enesearengut ja inspiratsiooni. Terri sõnul on Hatu mõisa rahulik ja toetav keskkond ideaalne koht, kus naised saavad end vabaks lasta ja keskenduda oma vaimsele ja emotsionaalsele heaolule. Festivalil pakutakse mitmeid töötubasid ja etteasteid, mis ühendavad sügavaid teemasid lõbusate ja inspireerivate tegevustega.

Festival on loodud naistele, kes otsivad enesearengut ja inspiratsiooni.

Krista Lensin ja Terri Mang. Foto: Virko Veskoja

Näiteks jagab Merle Palmiste festivalil nõu, kuidas leida naisena oma tee ja enesekindlus. Samuti astub üles Kristjan Järvi, kelle isiksus ja muusikutee pakuvad Terri sõnul festivalil osalejatele kindlasti palju mõtteainet. Ta usub, et muusika ja naiselikkuse vahel on sügav seos, mida Järvi esinemine aitab avada.

Muusika ja naiselikkuse vahel on sügav seos, mida Järvi esinemine aitab avada.

Terri tõi välja, et festivalil esinevad ka mitmed inspireerivad kõnelejad nagu Vivian Unt, Lilia Märtmaa ja Kristel Treier, kes käsitlevad erinevaid naiste heaoluga seotud teemasid. Liis Orav ja Katri Ristal räägivad hormonaalsest tervisest, samal ajal kui Ursula Zimmermann tutvustab sisemise lapse tervendamise töötoas oma meetodeid.

Krista Lensin ja Terri Mang. Foto: Virko Veskoja

Väikestes sammudes peitub jõud

Terri rõhutas, et naiste heaolu on tihedalt seotud lõdvestumise ja teadliku elamisega. Ta usub, et suurte muutuste saavutamiseks tuleb alustada väikestest sammudest, nagu looduses viibimine, meditatsioon või sportimine. Selline teadlik enesehooldus aitab naistel kasvada ja leida oma sisemine tasakaal.

Naiste heaolu on tihedalt seotud lõdvestumise ja teadliku elamisega.

Kõlama jäänud mõte Terri Mangilt:

  • Suurte muutuste saavutamiseks tuleb alustada väikestest sammudest, nagu looduses viibimine, meditatsioon või sportimine. Selline teadlik enesehooldus aitab naistel kasvada ja leida oma sisemine tasakaal.
Head Uudised GoodNews