1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Krista Lensin uuris Kristel Treierilt: mida naised igatsevad?
VIDEO I Krista Lensin uuris Kristel Treierilt: mida naised igatsevad?

VIDEO I Krista Lensin uuris Kristel Treierilt: mida naised igatsevad?

Enesearengu teejuht, koolitaja ning Naiste Heaolufestivali, mis toimub 17. – 18. august Hatu mõisas, üks korraldajatest Kristel Treier on üle kümne aasta korraldanud naistele enesearengu ja vaimsete teemadega seotud sündmusi. Tema kogemus näitas, et naised vajavad enamat. Seetõttu korraldas ta koos kolme teise naisega küsitluse, milles osales ligi 800 naist. Küsitluse tulemused näitasid, et naised igatsevad eelkõige meelerahu ja tantsurõõmu.

Naised igatsevad eelkõige meelerahu ja tantsurõõmu.

Olla naisena õnnelik

Küsitluses paluti naistel jagada, mida nad sooviksid, kui saaksid kuldkalakeselt kolm  soovi küsida. Üks peamisi soove oli meelerahu saavutamine. “Naised, keda olen kohanud oma karjääri jooksul, otsivad kõik meelerahu,” selgitas Kristel Krista Lensinile antud intervjuus heade uudiste portaalile GoodNews. Ükskõik, kas nad tegutsevad ärimaailmas või vaimses sfääris, nende soovid on tema sõnul sarnased – olla õnnelik naisena.

Kristel Treier. Foto: Virko Veskoja

Tants kui meditatsioon

Üks küsitlusest esile tõusnud soov oli tantsimine. Kristeli sõnul on tants naistele nagu meditatsioon, mis väljendub liikumise rõõmus ja vabaduses. See pole seotud meeste pilkude ega alkoholiga, vaid on puhas rõõm liikumisest.

Tants on naistele nagu meditatsioon, mis väljendub liikumise rõõmus ja vabaduses.

Kristel rääkis intervjuus, et Naiste Heaolufestivalil pakutakse mitmeid tantsulisi tegevusi, sealhulgas Shakti tantsu, mis ühendab meditatiivse ja ekstaatilise tantsu. „Tants äratab naistes loomingulisuse ja inspiratsiooni, mida igapäevaelus tihti ei kasutata.“

Kristel Treier ja Krista Lensin. Foto: Virko Veskoja

Inspiratsiooni ja elurõõmu allikad

Festivali peaesinejateks on Kristeli sõnul Kristjan Järvi ja Merle Palmiste, kes toovad osalejateni inspiratsiooni ja elurõõmu. Lisaks on programmis töötubasid ja loenguid, mida juhendavad oma ala eksperdid. Osalejad saavad valida, kas soovivad süveneda vaimsetesse praktikatesse, õppida uusi oskusi või lihtsalt nautida kontserte ja tantsu.

Kristel Treier. Foto: Virko Veskoja

Kõlama jäänud mõtted Kristel Treierilt:

  • Naised igatsevad eelkõige meelerahu ja tantsurõõmu.
  • Ükskõik, kas naised tegutsevad ärimaailmas või vaimses sfääris, nende soovid on sarnased – olla õnnelik naisena.
  • Tants on naistele nagu meditatsioon, mis väljendub liikumise rõõmus ja vabaduses.
Head Uudised GoodNews