1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. VIDEO I Kai Oja mõtted, mis aitavad iga päev olla parim versioon endast
VIDEO I Kai Oja mõtted, mis aitavad iga päev olla parim versioon endast

VIDEO I Kai Oja mõtted, mis aitavad iga päev olla parim versioon endast

Kai Ojal valmis inspireeriv video, mida ta soovib jagada, sest just need mõtted aitavad tal iga päev olla parim versioon endast.

„On väga lihtne saavutada seda, mida tahad, aga see teekond ei ole mugav. See on sinu enda kohustus panna ennast tegema ka neid asju, mida sa teha ei taha, seda kõike selleks, et sa saaksid päriselt olla see, kes sa päriselt olla soovid, et sa saaksid saavutada kõike, mida sa päriselt saavutada soovid. Oled nii hõivatud sellega, et ootad seda tunnet, et sa tahaksid neid tegevusi teha,” ütleb Kai.

„Sa ei hakka seda tunnet mitte kunagi tundma, keegi ei tule sulle appi! Keegi ei tule sind sundima ega edasi aitama, keegi ei tule sulle ütlema, et pane telekas kinni. Keegi ei tule sulle ütlema, et mine õue ja tee trenni, keegi ei tule sulle ütlema, et kandideeri nüüd sellele töökohale, millest oled alati unistanud. Keegi ei tule ega kirjuta su äriplaani sinu eest valmis. See kõik on sinu enda teha. Kui sa jäädki alatiseks tegema ainult neid asju, mida sa tahad  teha või mis tunduvad sulle sellel hetkel mugavad, siis ei viigi sa kunagi oma unistusi ellu. Kui sa just ei taipa, et pead olema ise endale lapsevanem ja pead ise ennast sundima. Kui sa sellest lõpuks aru saad, siis algab sinu tõeline elu!” sõnab Kai.

Kai palub jagada seda videot, kui arvad, et see võiks ka kedagi teist motiveerida.

Head Uudised GoodNews