1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Gerly Sepp: kui oled oma hingeteel, tunned end hästi
VIDEO I Gerly Sepp: kui oled oma hingeteel, tunned end hästi

VIDEO I Gerly Sepp: kui oled oma hingeteel, tunned end hästi

11. – 14.juulil Pühali Hea Elu keskuses toimuval Ühenduses High on Life festivalil osalev Gerly Sepp rääkis heade uudiste portaalile GoodNews, et tema missioon on inimesi suunata teadmise juurde, et kõik vastused on meie enda sees olemas. Ta selgitas, et meie olemus on kerges tundes, kui tunneme end hästi. Hing annab meile märku südametunnete kaudu. „Kui oled oma hingeteel, tunned end hästi. Kui sul on raske või halb, annab hing märku, et see ei ole sina ja see pole tõde, mida sa praegu arvad.“

Kui oled oma hingeteel, tunned end hästi.

Kõige olulisem on oma tunded ja emotsioonid kehas läbi kogeda

Kui me suhtleme teiste inimestega ja näeme peegeldusi teistes, võime aru saada, mis on raske. „On oluline küsida, kuidas see mind tundma pani ja mida see näitab minu enda kohta – miks hakkas raske? Sest su sees on tunne või piirav uskumus, mis teeb olemuse kitsaks. Kitsas hakkab, sest hingel pole ruumi hingata,“ kirjeldas Gerly ja ütles, et kui sa vaatad ebamugavat kohta endas ja lõdvestud, see lahustub. „Kui võitled, põgened, süüdistad, ütled teisele, mida ta valesti teeb ja tahad, et ta muutuks, siis sul ei lähe hinges avaramaks.“

Kui võitled, põgened, süüdistad, ütled teisele, mida ta valesti teeb ja tahad, et ta muutuks, siis sul ei lähe hinges avaramaks.

Monika Kuzmina ja Gerly Sepp. Foto: Virko Veskoja

Gerly usub, et kõige olulisem on oma tunded ja emotsioonid kehas läbi kogeda ning propageerib oma olemusega ja vestlustega siinolemise tunnet. „Mulle on ülioluline, et mul on ruumi ja aega iseenda jaoks, ma ei saa olla kogu aeg toimetamises,“ sõnas ta.

Kõige olulisem on oma tunded ja emotsioonid kehas läbi kogeda.

Kui enamus inimesi tahab tegutseda, kui neil on ebamugav, siis Gerly jaoks ei ole see võimalik – ta peab maha istuma ja tunde vastu võtma. „Kui oled kohal ja võtad tunde vastu, hakkavad enda energiad korrastuma ja tulevad kiiresti ka lahendused,“ lausub ta.

Monika Kuzmina ja Gerly Sepp. Foto: Virko Veskoja

Kaheksa tarkusetera Gerlylt:

  • Meie olemus on kerges tundes, kui tunneme end hästi.
  • Hing annab meile märku südametunnete kaudu.
  • Kui oled oma hingeteel, tunned end hästi. Kui sul on raske või halb, annab hing märku, et see ei ole sina ja see pole tõde, mida sa praegu arvad.
  • Kui me suhtleme teiste inimestega ja näeme peegeldusi teistes, võime aru saada, mis on
  • Kui su sees on tunne või piirav uskumus, muutub olemus kitsaks. Kitsas hakkab, sest hingel pole ruumi hingata.
  • Kui sa vaatad ebamugavat kohta endas ja lõdvestud, see lahustub.
  • Kui võitled, põgened, süüdistad, ütled teisele, mida ta valesti teeb ja tahad, et ta muutuks, siis sul ei lähe hinges avaramaks.
  • Kõige olulisem on oma tunded ja emotsioonid kehas läbi kogeda.
Head Uudised GoodNews