1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Denis Vinogradov: naiste supervõime peitub nende oskuses tajuda seda, mis meestele jääb märkamatuks
VIDEO I Denis Vinogradov: naiste supervõime peitub nende oskuses tajuda seda, mis meestele jääb märkamatuks

VIDEO I Denis Vinogradov: naiste supervõime peitub nende oskuses tajuda seda, mis meestele jääb märkamatuks

Hatu mõisas peetud Naiste Heaolufestival tõi kokku naised, kes otsivad tasakaalu, meelerahu ja inspiratsiooni igapäevaelus. Festival pakkus erinevaid praktilisi töötubasid ja kaasahaaravaid esinejaid, kes jagasid oma kogemusi ja tarkusi. Heade uudiste portaal GoodNews tegi kohapeal olijatega ka intervjuusid ning üheks vestluskaaslaseks oli muusik ja multi-instrumentalist Denis Vinogradov, kes usub, et naiste tõeline supervõime peitub nende oskuses tajuda ja näha seda, mis meestele jääb märkamatuks. Miks on sellised festivalid aga naistele olulised?

Universumi loomulikuks printsiibiks on luua midagi koos

Küsimusele, miks on meestele vaja naist, vastas Denis, et universumi loomulikuks printsiibiks on luua midagi koos. „Nagu pluss ja miinus leiavad alati balansi. Yin ja Yang balansi vahel on punkt, kus kõik loob ja kasvab,“ leidis ta.

Universumi loomulikuks printsiibiks on luua midagi koos.

Denis Vinogradov ja Joanna Koovit. Foto: kuvatõmmis
Denis Vinogradov ja Joanna Koovit. Foto: kuvatõmmis

Naiste Heaolufestivale on vaja selleks, et olla kaaslastega, kes mõtlevad nagu sina

Denis sõnas, et ühest naisest teeb muusaliku ja innustava naise enda sisemine naine ning see, kui naine leiab enda seest jõudu.

Miks on aga naistele vaja selliseid festivale? „See on olnud iidsetest aegadest traditsioon, et nii mehed kui ka naised saavad kokku ja räägivad oma jutte ning teevad omi asju. See on oluline selleks, et endast rohkem aru saada nii naisena kui ka mehena. Et olla koos kaaslastega, kes mõtlevad nagu sina,“ arvas ta.

  • Järgmisel aastal toimub Naiste Heaolufestival Hatu mõisas 9. – 10. augustil. Pileteid festivalile saab soetada SIIT!
Head Uudised GoodNews