1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VAATA VIDEOT! Lihtsad veedade tarkused aitavad armuõnne, tervist ja edukust tuua
VAATA VIDEOT! Lihtsad veedade tarkused aitavad armuõnne, tervist ja edukust tuua

VAATA VIDEOT! Lihtsad veedade tarkused aitavad armuõnne, tervist ja edukust tuua

veedade tarkused8. mail on Tallinnasse oodata seminari läbi viima Vaastu Shaastra õpetajat Shiva Vaakia Siddha Baba’t, kes on ligi 40 aastat uurinud ja lugenud sanskritikeelseid tekste, et end veedade tarkustega kurssi viia. Shiva Vaakia Siddha Baba kinnitab, et need teadmised mõjutavad meie kõikide elu erinevaid aspekte – karjääri, armastust, tervist, jõukust, suhteid, rikkust ja kõike muud.

Ruumid, kus me palju aega veedame, mõjutavad meie elu väga palju. Seetõttu on näiteks magamistoal ja töökohal suur mõju meie elule. Võibolla on nendes lihtsates reeglites peidus just need saladused, miks mõni on rikas ja edukas või mõni ei suuda kuidagi õiget kaaslast leida?

Vaastu Shaastra on väga iidne teadus, mis pärineb veedadelt ning tegeleb ruumide ja vormidega, selgitades nende mõju inimese elule. Me kõik puutume iga päev kokku erinevate selliste vormidega ja mida suurem on kokkupuude, seda suurem on ka mõju meie elule. Ka värvidel on väga tugev mõju ning mõnikord võib elu muutuda ainuüksi sellest, kui muudad magamistoas voodi asukohta või värvid elutoa seina teist värvi.

Shiva Vaakia Siddha Baba, kes on peagi ka Eestit väisamas, kinnitab, et iga selline muutus toob mõne kuu jooksul muudatuse ning pealtnäha lihtsad seadused toimivad praktikas nagu kellavärk.

Kuidas armastust oma ellu tõmmata?

Veedade tarkuste õpetaja soovitas alustada oma magamistoa korrastamisest, sest väga paljud meie seast ei järgi lihtsaid aga olulisi reegleid, nagu näiteks need, et magamistoas ei tohi kunagi olla peegleid ega raamaturiiuleid. Kuidas peaks asetsema voodi ning milline magamistuba garanteerib paarile lahkumineku?

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=727869″ width=”640″ height=”392″]

Head Uudised GoodNews