1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Vaata, kuidas näeb välja Akaši kroonikate lugemise seanss
Vaata, kuidas näeb välja Akaši kroonikate lugemise seanss

Vaata, kuidas näeb välja Akaši kroonikate lugemise seanss

Monika Palm näitas 27. veebruari Kanal 2-e saates „Õhtu”, et on naine, kes oskab Akaši kroonikaid lugeda. Mida see endast kujutab?

Isikliku Akaši kroonikate avamist ja salvestiste lugemist võib kirjeldada kogemusena, millega kaasneb mõistmine, et igas probleemis leidub võti, mis avab ukse tõe juurde, kus tuntakse ennast hästi ja täiesti terviklikuna. Iga inimese isiklikul Akaši kroonikal on kaks osa: muutmatu hingeplaan ja läbi aegade teadvuse arengut peegeldav dünaamiline lugu hinge teekonnast inimesena.

Akaši kroonikad on nagu uks, mille kaudu pääseb oma hinge igatsuste, soovide ja tulevikupotentsiaalide juurde igal ajal ja igas kohas. Salvestistest saadud info on täis elutarkust ja võib olla väga inspireeriv ja toetav kõigile täiskasvanutele.

„Kokkupuude Akaši kroonikate energiaga võib aidata väga erinevates eluvaldkondades. Inimesed küsivad tavaliselt tervise, töö, finantside, suhete, perekonna ja loomingulise väljenduse kohta. On võimalik uurida küsimusi endale oluliste suhete kohta oma hinge perspektiivist lähtudes ja saada teada tõde enda ja hingekaaslaste kohta. On võimalik saada kontakti karjääri puudutavate küsimustega ja panusega maailma. Missugused on sulle antud kingitused, talendid ja võimed. Kuidas neid kasutada oma töös,” ütleb Monika.

VAATA “ÕHTU” SAATE KORDUST!

Head Uudised GoodNews