1. Avaleht
  2. Hingele
  3. „Teekond sügava suhteni“ korraldajad: täname südamest, olge hoitud ja uute kohtumisteni!
„Teekond sügava suhteni“ korraldajad: täname südamest, olge hoitud ja uute kohtumisteni!

„Teekond sügava suhteni“ korraldajad: täname südamest, olge hoitud ja uute kohtumisteni!

„Teekond sügava suhteni“ korraldajad Tiit Trofimov ja Raivo Juhanson on tänulikud inimestele, kes 21. oktoobril suhteseminari kuulama ja vaatama tulid.

Suurseminari “Teekond sügava suhteni” korraldajad Raivo Johanson ja Tiit Trofimov

„Tänan siiralt kõiki inimesi, kes osalesid seminaril „Teekond sügava suhteni“. See oli jälle midagi erakordset ja südameid avav! Aitäh teile, armsad inimesed, selle ühise loomise eest! Olge hoitud ja uute kohtumisteni!“ ütleb Tiit.

„Olen tänutundes, et meil kõigil oli võimalus midagi erakordset üheskoos luua ja kogeda. Tänan kõiki, kes andsid endale selle võimaluse, et seminaril osaleda ja enda teadlikkust tõsta,“ sõnab Raivo.

Telliskivi loomelinnaku Vaba Lava täitus suure hulga inimestega, kokku osales ligi 400 inimest. Kõnelesid Epp Kärsin, Jesper Parve elukaaslase Mari Ojasaarega, Marika ja Mario Pruul, Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus, Tiit Trofimov ja Raivo Juhanson. Esinema lubas tulla Vahur Kersna, kuid vanameister haigestus.

Seminar oli järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule „Vaba mehe tee“ ja selle aasta kevadel naistele mõeldud suurseminarile „Mehe sügavam tõde“. Seminaridel on kõnelenud Dave Benton, Alar Ojastu, Kaido Pajumaa, Rain Tunger, Ville Jehe, Urmas Sõõrumaa, Peep Vain ja teised.

Kuna laval jagatavad lood on privaatsed, siis videosalvestusi seminaridest ei tehta.

Head Uudised GoodNews