1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TASUTA LOENG I Sensuaalse naiselikkuse teekond aitab avastada sügavama naiseliku olemuse
TASUTA LOENG I Sensuaalse naiselikkuse teekond aitab avastada sügavama naiseliku olemuse

TASUTA LOENG I Sensuaalse naiselikkuse teekond aitab avastada sügavama naiseliku olemuse

Teisipäeval, 8. veebruaril toimub veebis tasuta loeng “Sensuaalse naiselikkuse teekond”, et avastaksid iseenda sügavama naiseliku olemuse läbi elule ja naudingutele avanemise ning intiimlihaste treenimise. Loengut viivad läbi Merliis Sulg ja Hele Soomets.

Et elada mahlakamalt ja suhted oleksid sügavamad

Merliis ja Hele kavatsevad rääkida naise seksuaalsusest ja sellest kuidas naised ise vastutavad oma tervise ning elukire hoidmise ja kasvatamise eest. “Ikka selleks, et elaksime mahlakamalt, meie suhted oleksid sügavamad ja meis pulbitseks elujõud,” selgitavad nad.

Loengul räägitakse ka yoni munast, millega naised juba iidsetest aegadest on treeninud oma intiimlihaseid, tervendanud naiselikku väge ja avanenud seksuaalsetele naudingutele.

Yoni munad. Foto: Tiina-Liina Uudam

Tutvustatakse uut 6-nädalast programmi, kus transformeeritakse seksuaalsust ja naiselikkust läbi yoni muna praktikate ning sügavate naisenergiat äratavate harjutuste. Kursusega häälestatakse ümber nii keha kui meeletasandi, et äratada sisemine ehedus ja et kogeda naiseks olemist uuel tasandil.

“Nauding, mida me elus saame kogeda on võrdne naudinguga, mida me oleme oma kehasse valmis vastu võtma,” rõhutavad nad.

Nauding, mida me elus saame kogeda on võrdne naudinguga, mida me oleme oma kehasse valmis vastu võtma.

Loengut viivad läbi:

Foto: Alice Märtin

Merliis Sulg

Merliis on holistiline naiseenergia tervenduse terapeut. Enesearenegu teekonnal on Merliis teadlikult olnud 13 aastat, õppides erinevaid teraapiameetodeid, tantra saladusi, naiselikkuse praktikaid, mandala tantse ja erinevaid energiapraktikaid. “Minu suureks kutsumuseks on naistele nende teekonnal ruumi hoidmine, naiste ringide hoidmine, naiste praktikate läbiviimine ja sündmuste korraldamine”. Merliisi tegemiste kohta saab veel lugeda Sunara veebilehel või Facebookis.

Hele Soomets. Foto: Tiina-Liina Uudam

Hele Soomets

Hele on pühendunud naiste seksuaalse tervise toetamisele läbi yonimuna kogukonna loomise Eestis. Ta ühendab oma teraapiates puudutuse, aroomiteraapia ning teadlikkuse praktikad. “Yonimuna saladustesse olen pühendunud kümmekond aastat, mille jooksul on tuhanded Eesti naised leidnud võimaluse selle iidse tarkusega ühenduda ja end tervendada. Mind alati puudutab, kui saan olla kellegi teejuhiks”. Hele tegemiste kohta saab veel lugeda Amadea lehel.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews