1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Soovid õppida autentset joogatarkust? Isvara joogakoolis algab 1. taseme kursus
Soovid õppida autentset joogatarkust? Isvara joogakoolis algab 1. taseme kursus

Soovid õppida autentset joogatarkust? Isvara joogakoolis algab 1. taseme kursus

Karolin Tsarski

Isvara joogakooli uue 1. taseme kursuse esimene tund leiab aset 13. jaanuaril. Kursus kestab kokku pool aastat ja sellega võib liituda igaüks. Soovitatav on liituda kohe kursuse alguses, kuid seda võib teha ka hiljem.

Järgmise kursusega saab liituda siis, kui 1. taseme kursus on 80 protsendi ulatuses läbitud. Isvara joogakoolis on kokku võimalik teha kaheksa joogakursuse taset.

Kursust läbi viivad õpetajad on õppinud rahvusvahelise Agama Yoga joogakooli peakorteris Tais. Nad on läbinud selle kooli intensiivse 500-tunnise õpetajatekoolituse ning neil on joogaõpetaja sertifikaat, mida tunnustavad nii Yoga Alliance kui ka Rahvusvaheline Joogaföderatsioon (IYF).


Isvara joogakool on rahvusvahelise Agama Yoga joogakooli haru ja selles saab õppida põhjalikku autentset joogatarkust.

6 põhjust, miks õppida just Isvara Joogakoolis

  1. Ainulaadne joogakool Eestis
  2. Rahvusvaheline struktureeritud programm
  3. Iga joogatund sisaldab endas loengut ja praktilist osa
  4. Kaasa antakse põhjalikud kirjalikud materjalid
  5. Iga taseme läbijale rahvusvaheliselt tunnustatud diplom
  6. Palju erinevaid tantristlikku koolkonda kuuluvaid joogastiile

Isvara joogakool on Eestis ainuke omalaadne, mis annab põhjaliku joogahariduse rahvusvahelise Agama Yoga programmi alusel. Programm on selgelt ja efektiivselt struktureeritud ning baseerub India ja Tiibeti tantrajooga traditsioonidel.

Rahvusvahelist Agama Yoga kooli tuntakse kui tõeliselt vaimset ülikooli. Selle eesmärk on tuua autentse ja algupärase jooga õpetused nüüdismaailma konteksti. Iga tasemega liigutakse järjest sügavamale joogasaladustesse.

Isvara joogakooli õpetused on võrreldavad ülikoolitasandi haridusega. Õppekava on jagatud erinevateks tasemeteks, kus käsitletakse kõiki jooga aspekte, enesetervendusmeetodeid ja vaimset eluviisi.

Igasse tundi on vaja eelregistreeruda Isvara kodulehel ja registreering sel ka juhul tühistada, kui pole parasjagu võimalik kohale tulla. Tunnid kestavad 2 tundi ja 45 minutit ning sisaldavad kahte teoorialoengut, kirjalikke materjale ja joogapraktikat. Ühe tunni hind on 20 eurot. Tasuda saab muuhulgas ka Sport ID-ga ja 90 eurot maksva 100-eurose joogakaardiga, mis annab seega tundidele 10 protsenti soodustust.

Head Uudised GoodNews