1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RÄÄGI HEATEGUDEST! Jagatud positiivne emotsioon saab hinnatud ilusa GoodNewsi südamega
RÄÄGI HEATEGUDEST! Jagatud positiivne emotsioon saab hinnatud ilusa GoodNewsi südamega

RÄÄGI HEATEGUDEST! Jagatud positiivne emotsioon saab hinnatud ilusa GoodNewsi südamega

GN1Heade uudiste portaali looja Monika Kuzmina unistuseks on alati olnud positiivsete sõnumite edastamine, mis ajapikku on võtnud uute ideede kaudu uued mõõtmed. Üheks tema ideeks on erinevate heade sõnumitega toodete pakkumine. Alustuseks hakkavad ilusat tegu ära märkima südamekujulised sõnumitega kleebised.

“Unistustel on siiski kombeks täituda! Meil said valmis hoolivad heade sõnumitega kleebised, mis tuletavad igal hetkel, kui neid silmitseda, meelde, et elu on elamist väärt,” räägib Monika. “Elu on pingutamist väärt, sest igale teole järgneb tagajärg. Iga hea mõte loob uusi häid mõtteid, iga hea sõna võib muuta kellegi elu ning iga meie hea tegu loob veel paremat elu. Ei ole oluline, mis sinu elus hetkel toimub või toimus eile, juba hetk hiljem võib see olla parem ja oma parema homse saame luua ainult meie ise.”

Heade uudiste portaali toimetus tegeleb ka ise heategevuslike kampaaniatega ja praegu on päevakorral üks eriti tore algatus — aidata Põlvamaa mehel Ants Väärsil soetada uus invatakso, et sõidutada abivajajaid arsti juurde.

GN2

“Mõtle paremaid mõtteid, räägi kaunimate sõnadega ja tee suurepäraseid tegusid. Ja kui sul on heategevuseks üle mõned eurod, siis kutsun sind kampaania raames “Aitame Antsul aidata” toetama suurt eeskuju härra Antsu: http://aitameantsulaidata.ee/ – ikka selleks, et meie Eesti saaks ühiselt paremaks paigaks ja meie inimesed oleksid õnnelikumad inimesed!” soovitab Monika Kuzmina. “Kui sa tunned, et oled sel aastal aidanud kedagi heast südamest või on hoopis keegi aidanud sind ning soovid, et sulle jääks seda head tegu meenutama heade sõnumitega süda, kirjuta meile info@goodnews.ee – SAADAME SULLE SÜDAME.”

Esialgu tahab heade uudiste edastaja ja portaali looja teha lihtsalt head ja kaasata inimesi mõtlema headele tegudele ja et nende tehtud head teod või neile tehtud hea teo märkamine saaks kuidagi tunnustatud. Seega eesmärk on kutsuda inimesi mõtlema headele tegudele ja saatma selle kohta väikest kirjeldust. “Mina saadan meile kirjutanud inimesele tasuta kleebise ja võimalusel kirjutan isiklikult kaasa ka käsikirjaga kirja,” lisab Monika. “Olen kunagi varem ka teinud ühe sellise väikese asja jõulude ajal, et kirjutasin kirja ja valmistasin neil kokku 101 (see on mu lemmiknumber), panin kirja ümbrikusse ja viisin suvalistesse postkastidesse ning osad jagasin Viljandis Pauluse Koguduse kiriku juures inimestele peale pühakõnesid laiali. Kuna oli õhtuhämarus, siis mind ära ei tuntud ja see oligi eesmärk, et inimesed saaks võõralt heade soovidega kirja. Tunnen, et on aeg seda tegevust jätkata.”

GN2 GN3 GN4

Edaspidi on heade uudiste edastajatel plaanis tootma hakata pilte heade sõnumitega, mida saab riputada seinale ja mis sobivad ideaalselt kingituseks, kui inimese tahab kinkida midagi, millel oleks suurem ja sisukam tähendus, samuti ka heade sõnumitega särke jne., aga eks selleni jõuab mingi aeg hiljem. Neid asju on kavas müüma hakata GN-i juurde loodavas e-poes.

Seega, kui keegi soovib meenutada enda poolt tehtud või kogetud heategu, siis GoodNews ootab teie kirja ja pakub omalt poolt ilusa kleebise, mis jääks seda kauaks meenutama!

Kirjad palub toimetus saata aadressile info@goodnews.ee

Head Uudised GoodNews