1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Noored ja lapsed on energiate suhtes väga tundlikud! Katkend Anni ja Carsten Sennovi raamatust “Isiklik energiakaitse noortele”
Noored ja lapsed on energiate suhtes väga tundlikud! Katkend Anni ja Carsten Sennovi raamatust “Isiklik energiakaitse noortele”

Noored ja lapsed on energiate suhtes väga tundlikud! Katkend Anni ja Carsten Sennovi raamatust “Isiklik energiakaitse noortele”

Kas lapsed ja noored saavad igapäevaelus ise oma energiaid juhtida? Enamik tänapäeva lapsi on sündides kaasa saanud palju võimsama energia kui nende vanematel. Seega toimivad asjad tihti palju kiiremini ja tõhusamalt, kui noor end ise energeetiliselt kaitsta oskab. Anni ja Carsten Sennovi raamatus “Isikik energiakaitse noortele” on ära toodud mitmed lihtsad võtted, kuidas seda teha. Avaldame katkendi raamatust, mis on saadaval kõigis raamatukauplustes ja kirjastuse Maagiline Ruum kodulehel.

Energiavahetus

Inimeste vahel esineb kolme tüüpi energiavahetust. Kui teadvustad alati, milline neist kolmest kellegagi suheldes parasjagu toimib, saab sinust kiiresti meister enda energia tasakaalustamises ja sa tuled kõikides inimsuhetes suurepäraselt toime.

Mõne inimesega võib suhe olla ideaalses tasakaalus, sest te aitate ja toetate teineteist võrdselt. Soovite mõlemad teineteisele head ning olete seega mõlemad rahul ja õnnelikud.

Teinekord aga soovid vabatahtlikult kedagi aidata, seda lihtsalt rõõmust teisele head teha. Sellel inimesel ei pruugi olla piisavalt energiat, et samaga vastata või midagi vastutasuks pakkuda. Siiski tunned end suurepäraselt, sest inimene meeldib sulle ja ka tema on abi eest tänulik.

Lõpuks leidub ka energiavargaid: inimesi, kes tahavad midagi, kuid kes ei jää kunagi rahule, ükskõik kui palju neid ka ei aitaks või neile ei annaks. Tegelikult muudab nendega koos olemine ja nende aitamine sind lausa pahuraks. Võib ka juhtuda, et sinult võetakse midagi luba küsimata, ja see rikub tuju täiesti. Seega hoia sellistest inimestest nii kaugele kui võimalik.

Head Uudised GoodNews