1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Naistele mõeldud suurseminar “Mehe sügavam tõde” avab meeste olemuse
Naistele mõeldud suurseminar “Mehe sügavam tõde” avab meeste olemuse

Naistele mõeldud suurseminar “Mehe sügavam tõde” avab meeste olemuse

Suurseminari üks korraldajatest Tiit Trofimov

Telliskivi loomelinnaku Vaba Lava ootab 6. mail naisi suurseminarile “Mehe sügavam tõde”, kus mehed räägivad naistest ja endist.

“Puudutame teemasid, millest meestel on tihti raske rääkida – tunded, seksuaalsus, spirituaalsus, empaatia ja haavatavus,” ütles üritust korraldav Raivo Juhanson. “Eesmärk on jõuda kohta, kus naised saavad meestest paremini aru, luua omavahel suuremat ühtsustunnet ja sügavat armastust. Meie eesmärk ei ole kedagi õpetada, vaid jagada oma kogemusi ja taipamisi. Laval on mehed, kes laskuvad julgelt ning avatult oma õrnematesse

soppidesse, mida elu on neile isiklike läbielamiste kaudu pakkunud.”

Seminaril sõna saavad mehed julgevad sadade naiste ees olla nemad ise ning oma tunnete eest vastutust võtta. Otse ja ausalt räägivad nad oma rollidest abikaasade, isade ja poegadena – formaalselt küll riides, kuid hinges alasti.
“Seminar on sellepärast korraldatud ainult naistele, et niisuguses energias võtavad naised kõige paremini infot vastu ja see tekitab naistes ka ühtsustunnet. Naised mõistavad, et nad ei ole konkurendid, vaid õed,” selgitas “Mehe sügavama tõe” teine korraldaja Tiit Trofimov. “Suurem eesmärk on avada naiste südameid meeste ees, tekitada neis tugevamat mõistmist ja teadlikust meeste avanemiste kaudu ja luua ühtsustunnet Eesti naiste seas.”

Milline on mehe roll abikaasa, isa ja pojana? Kuidas need rollid mehe elu muudavad? Milliste eesmärkide poole mees neis rollides püüdleb? Milliseid ühiseid eesmärke peaksid mees ja naine kooselus sihtima ja kas see on üldse võimalik – need on vaid osa küsimustest, mis suurseminaril vastused leiavad.

“Mehe sügavam tõde” on järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule “Vaba mehe tee”. Kuna naiste huvi seminari vastu oli juba siis väga suur, otsustati korraldada suurseminar meestelt naistele. Esinema on kutsutud vaid need mehed, kes julgevad olla avatud ja ausad iseenda tõdedega, mis on saavutatud isiklikult kogetud rõõmude ja valude kaudu.

Meeste sügavamat tõde aitavad nähtavale tuua:

Dave Benton – 2001. aasta eurolaulu võitja ja reikimeister.
Alar Ojastu – koolitaja, kelle peamine fookus on inimese arengul organisatsioonis. Ta on litsentseeritud teadvelolekuõpetaja ning käsitleb sügavuti stressi-, tööõnne- ja meeskonnateemasid.
Kaido Pajumaa – Motivaatori juhtide ja meeskondade koolitaja, meditatsioonide ja jooga praktiseerija.
Rain Tunger – mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamaanipraktikate austaja ja mediteerija.
Ville Jehe – üks Delfi asutajatest ja loomemajanduse arendaja, Eesti Arengufondi nõukogu esimees, ettevõtja, koolitaja ja vägagi tasakaalus mees.
Raivo Juhanson – ettevõtja, jooga- ja meditatsiooniõpetaja ning enesearengunõustaja.
Tiit Trofimov – sisekujundaja, ettevõtja, Osho meditatsioonide juht, joogaõpetaja ja sidekoemassaaži terapeut.

Kui soovid teada saada, milline on meeste sügavaimates hingesoppides peituv tõde, oled õige inimene suurseminaril osalema.
Naiste suurseminar “Mehe sügavam tõde” toimub Tallinna loomelinnaku Vabal Laval 6. mail kella 12–18.

Pilet maksab 55 eurot. Täpsem info kodulehel www.vabamehetee.ee.

Head Uudised GoodNews