Avaleht Inspireeriv MOTIVATSIOONIVIDEO I Dan Pena: kuidas mitte kunagi alla anda?
MOTIVATSIOONIVIDEO I Dan Pena: kuidas mitte kunagi alla anda?

MOTIVATSIOONIVIDEO I Dan Pena: kuidas mitte kunagi alla anda?

Miljardärist ärimees Dan Pena, kes on üks maailma rikkamaid mehi, teab, kui suurt järjekindlust, tööd ja sihikindlust jõukuse saavutamine nõuab. Vaata videot ja loe, mis on mehe edu saladus.

Jõukatel inimestel, kes on kuulsuste hallis, on need omadused.

  1. Nad loobuvad sotsiaalmeediast, väljaarvatud juhul, kui nad seal müüvad.
  2. Nad töötavad seisva laua taga.
  3. Neil on laua all jooksulint, mis liigub neli kilomeetrit tunnis, mis on maksimaalne kiirus, mil sa saad veel tööd teha ja olla seisva laua taga.
  4. Nad teevad trenni 3-5 korda nädalas, 30-60 minutit päevas. Nad ei tee seda kõhulihaste nimel, mitte madala keharasvaprotsendi nimel, aga et olla lihtsalt vormis.
  5. Nad söövad tervislikult. Sellel on paljude jaoks eri tähendus. See ei tähenda veganismi, see ei ole taimetoitlus. Mõned söövadki ainult liha.

90% minu jõukatest noortest suudavad teha kõike, mida ma just mainisin, lisaks 6. punkt:

  1. Nad panevad kõik oma töötajad, pere, oma naise, oma lapse, oma vanemad, tegema seda sama asja.

„Ema, kas see on oluline kõne? Ma helistan sulle nädalavahetusel,“ ja pannakse kõne kinni.

„Isa, kas sa oled infarktiga haiglas? Ma helistan sulle nädalavahetusel,” ja pannakse kõne kinni.

Meie lapsed peavad helistama, et minuga aeg kokku leppida, et mind telefonile saada.

Meiesugused inimesed elavad hetkes

Ma ei saa parandada seda, mida sa tegid valesti enne seda kui sa siia jõudsid. Kui ma tulen koos sinuga sinna auku, siis kogu see meeleheide, millega sa elad… ma ei saa sind aidata. Ma saan aidata sind ainult sellest hetkest edasi, mil sa siia sattusid, ma saan muuta osa sinu uskumustest. Kui sa oled 30aastane, sa oled elus olnud umbes 250 000 tundi, siis see nädal võib muuta sinu 250 000 tundi, KUI sa sukeldud endasse. See peab olema kinnisidee, sa pead nagu ümber sündima.

Sa tahad rohkem raha teenida? Seda on raske teha, sest sa oled mugavustsoonis, oled seal kaua aega olnud. Suur osa teist vajab improvisatsiooni, võta või näitlemistunde.

Sa näed ju igaühte, kes läbi ukse sisse tuleb. Näed ka, palju raha nad väärt on. Mõned mehed näevad välja paremad kui nad tegelikult on. Sa ei saa olla miljardär kui sa ei suuda rääkida. Juhiks olemine on see, kui ma panen sind tegema seda, mida ma tahan. Hea uudis on see, et 98% jõukatest inimestest kogu planeedil on introverdid. Ainult 2% meist on ekstraverdid ja ainult 10% sellest kahest protsendist on alfaisased nagu mina. Kui sa saad oma suhtlemisoskuse vähemalt 5% sama heaks kui mul on, oled kohe miljardär. Hetkel ei ole kedagi, kes oleks isegi poolt sellest viiest protsendist.

Napoleon Hill – ta ei öelnud, et lihtsalt tegutse, vaid et tegutsemine on reaalne intelligentsuse mõõt. Mis järelduse me sellest teeme? Järeldus on suur sõna, ma tean seda, aga mis on selle vastand? Tegevusetus. Ja miks me ei tegutse? Sest me kardame. Me tahame kõigile meeldida. Kui ma ütlen sulle, et sa oled meeldiv, siis see tähendab, et sa oled selgrootu.

Mis on sinu elu suurim saavutus? Mis on sinu elukaaslase või abikaasa suurim saavutus? Mis on sinu laste suurim saavutus? Mõned kutid teesklevad, et nad on tugevad. See on okei, isegi vaid teesklus. Seepärast me soovitamegi teile improviseerimist ja sellegipoolest on 98% kõikidest jõukatest inimestest introverdid. Warren, Bill ja teised sellised mehed, halastamatu ei ole see õige sõna, mis mul on, vaid mis iganes ületab halastamatut. Ka Steve ütles, et sa võiksid olla ka triljonär, aga sa oled inimestega liiga leebe. Kui mina olen liiga leebe, siis mis oled sina? Ma võiks terve selle ruumi süüa elusalt. Kui mina olen leebe ja pehmeke, siis mis oled sina? Seda nad ütlevad omavahel, kaameraväliselt.

Dan Pena

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga