1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Moonika Rohemaa: kuidas negatiivsete inimestega elus hakkama saada?
Moonika Rohemaa: kuidas negatiivsete inimestega elus hakkama saada?

Moonika Rohemaa: kuidas negatiivsete inimestega elus hakkama saada?

Kuidas negatiivsete inimestega elus hakkama saada?

Esiteks tea, et sina ei vastuta nende arengu- või teadlikkusetaseme eest! Sina saad neile vaid eeskuju olla ja oma vibratsioonitaseme võimalikult kõrgel hoida. Sa ei saa neile õpetada mitte midagi, milleks nad pole valmis või mida nad ei taha õppida! Pea siiski meeles, et keegi pole läbini negatiivne. Võid keskenduda nende inimeste positiivsetele külgedele ja olla tänulik omaduste eest, mis aitavad teievahelisele suhtele kaasa. Võid endale teadvustada ka jooni, mis sulle nendes meeldivad või mida imetled ja seega julgustada rohkem just neid väljendama. Ära anna negatiivsetele inimestele hinnangut, lihtsalt piira nendega koos veedetud aega ja suhtlust nii palju kui võimalik.

Hoia positiivset hoiakut ja ära loo konfliktiga emotsionaalset sidet. Lõpuks pead otsustama, kas soovid selliseid suhteid oma ellu või mitte.

Sinu hoiak on otsustav ja ülioluline: see mõjutab emotsioone, mis omakorda mõjutavad energiavälja ja samal ajal annavad universumile tellimuse saada ellu rohkem seda, mis seal juba on.

Vaata ausalt oma hoiakutele eri eluaspektides silma.

Kas seal on midagi muuta?

Õnn seisneb selles, mis sa ise oled, ja see tuleneb sellest, kuidas sa MÕTLED!

Moonika Rohemaa

Head Uudised GoodNews