1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Miks ja kuidas treenida silmalihast?
Miks ja kuidas treenida silmalihast?

Miks ja kuidas treenida silmalihast?

Näojooga treener Mai-Liis Kivistik korraldab 9. novembril üle veebi „Näojooga: silmade eri“ sündmuse, kus keskendutakse silmade tervisele ja heaolule. Mai-Liis jagab tehnikaid ja harjutusi, mis aitavad parandada ja taastada silmade tervist ja sära.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Mai-Liisi sõnul on näojooga on suurepärane meetod, mis ühendab keha ja näohoolduse ning aitab leida loomulikul teel nooruslikkust. Sellel sündmusel keskendutakse ainult silmadele, mis on üks tähtsamaid meeli meie igapäevaelus. Õpid spetsiaalseid näojooga tehnikaid ja harjutusi, mis aitavad leevendada silmade pinget, parandada vereringet ja tugevdada silmaümbruse lihaseid.

Mida sündmuselt oodata?

  • Praktilised näojooga harjutused silmadele
  • Lõõgastavad massaažitehnikad silmade pinge vähendamiseks
  • Kogenud treeneri juhendamine ja nõuanded
  • Praktilised näpunäited silmade tervise ja heaolu säilitamiseks
  • Võimalus küsida küsimusi ja jagada kogemusi teiste osalejatega

Juhendajast

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut, näojooga ja joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013.

  • Rohkem infot leiab SIIT!
Head Uudised GoodNews