1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD VIDEOTERVITUS! Mantralaulja Simrit: hääl on palju enamat kui lihtsalt laulmine
LISATUD VIDEOTERVITUS! Mantralaulja Simrit: hääl on palju enamat kui lihtsalt laulmine

LISATUD VIDEOTERVITUS! Mantralaulja Simrit: hääl on palju enamat kui lihtsalt laulmine

Maailmamuusika tipptegija, mantralauljatar Simrit Kaur Khalsa tuleb taaskord Eestisse ja annab 10. septembril kontserdi Vaba Laval. Lauljatari jaoks, kelle energia ja hääl puudutab inimesi kõige sügavamatel tasanditel, on iga kontsert kui omalaadne hüpnootiline riitus.

Lapsendatud laps 

Kreekas väga noortele vanematele sündinud ja seetõttu USA-s adopteerituna üles kasvanud Simrit on tänaseks kujundanud endast brändi: Simrit Kaur Music, LLC. Oma loominguga on lauljatar nädalate kaupa püsinud iTunesi maailmamuusika edetabeli tipus ja jõudnud ka Billboardi top’i. Tavatu helipildiga ansambli koosseisu kuuluvad lisaks vokaalile ka Lääne-Aafrika kora, India tablad, tšello ja kitarr.

Heli ja vaimne kasv 

„Heli on üks kõige sügavam vahend tervendamiseks, vaimseks kasvuks ja õnnelikuks eluks. Me räägime oma häälega, me laulame oma häälega, me palvetame oma häälega, hüüame ja rõõmustame oma häälega. Kui te kasutate oma jõudu ja kogete oma hääle ilu, muudab see teie elu igaveseks,“ ütles Smirit. „Hääl on palju enamat kui lihtsalt laulmine. See on üks kõige võimsamaid vahendeid teadvuse äratamiseks. See on hämmastav tööriist oma enesekindluse suurendamiseks, südamega tutvumiseks ja tõelise armastusega suhtlemiseks. Kes seda ei vaja?!“

Kundalini jooga ja reiki

Simrit Kaur Khalsa on oma elu, lisaks heliloominguga seonduvale, pühendanud ka Kundalini joogale. Ta õpetab heli ja teadvuse koostoimet ning lisaks ka reikit.

Ühendades muistset sakraalsust tänapäevaga, pakuvad Simriti rütmi- ja heliväljad nihestatud teadvuse sügavusi, tõmmates kuulaja uude reaalsusse, mille transs kestab veel kaua pärast kontserti.

Piletid kontserdile on müügil Piletilevis

 

Head Uudised GoodNews