1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. LIHTNE NIPP, mille abil oma tuju kiirelt paremaks muuta!
LIHTNE NIPP, mille abil oma tuju kiirelt paremaks muuta!

LIHTNE NIPP, mille abil oma tuju kiirelt paremaks muuta!

Meil kõigil on laulud, mis teevad meil tuju heaks, et tahaks kaasa laulda, need on meie õnnelaulud. “Ma olen ise märganud, et isegi kui ma ei ole üldse tujus, siis kui panen mõned oma õnnelaulud mängima, tõmbab see mu sekunditega käima, tuju heaks ja meeleolu lakke,” räägib õnnekoolitaja Dalí Getter Karat.

Meil kõigil on laulud, mis teevad meil tuju heaks, et tahaks kaasa laulda, need on meie õnnelaulud.

Ole madalhetkedeks alati valmis

Et olla õnnelikum ning iseennast rasketel hetkedel toetada, tasub end varem ette valmistada. Selleks tasub valmis mõelda, mis on need laulud, mida kuulata, et tuju läheks paremaks. “Kui sul on raske, oled masenduses, hakkad kuulama raskeid ja masendavaid laule, mis lähevad kokku sinu sageduse energiaga. Kui oled madalas sageduses ja kuulad ka sellist muusikat, toetad enda sellel tasemel olemist,” selgitab ta.

Kui tahad aga sellest olukorrast välja saada, minna kõrgemale tasemele, mis õnnelikkuse tase on kõrgem, tuleb kuulata teistsuguseid laule. “All olles ei meenu sulle õnnelaulud ja sa ei näe neid. Kui aga oled ennast ette valmistanud, näiteks teinud paberikese, kus need laulud kirjas on või sul on näiteks arvutis või telefonis playlist, on vaja vaid paar klikki, et see avada,” soovitab ta. Ehk peab laule kuulama mitu korda, aga need aitavad tõusta kõrgemale.

Et olla õnnelikum ning iseennast rasketel hetkedel toetada, tasub end varem ette valmistada.

Harjutus

Et sellega kohe alustada, soovitab Dalí Getter Karat kuulata vähemalt kaks korda mingit ägedat laulu, mis teeb tuju heaks. Tee endale nimekiri ja pane sinna 4-5 laulu, mis sulle väga meeldivad ja teevad tuju heaks. Kui sul on raske hetk, energia otsas, väsimus ja halb tuju, saad need mängima panna ja edasi liikuma oluliselt kõrgemalt sageduselt.

Dalí Getter Karat korraldab juunikuus 30-päevast õnnelikkuse väljakutset, kus osalejad pühendavad ühe kuu õnnele, et muuta terve oma ülejäänud elu õnnelikumaks.

Head Uudised GoodNews