1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. LAHE IDEE I Pirital avatakse õueraamatukogu
LAHE IDEE I Pirital avatakse õueraamatukogu

LAHE IDEE I Pirital avatakse õueraamatukogu

Pirita raamatukogu avab laupäeviti ilusate ilmade korral õueraamatukogu.

“Mis võiks olla suve juures mõnusam, kui õues olemine. Ka raamatukogu ei pea jääma nelja seina vahele – miks mitte pakkuda külastajatele lugemist värskes õhus. Nii toobki Pirita raamatukogu juulikuus ilusate ilmade korral osa tubaseid tegevusi õue. Raamatukogu ootab laupäeviti oma õuele ajakirju lugema, mänge mängima, sportima ja mõnusalt aega veetma,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Raamatukogu juhataja Jaanika Orava sõnul on õueraamatukokku oodatud igas eas raamatusõbrad. Õueraamatukogu tegemised algavad kell 12. Väljas on perioodika (raamatuid laenutada saab ikka tavapärasel moel sees) ning suures valikus mängimiseks ja sportimiseks vajalikku inventari. Rulad, kõnnikepid, tõuksid ja kiivrid on vaid osake võimalikest vahenditest. Laenutada saab ka spordikelli, et oma saavutusi sel moel fikseeritult näha.

“Kindlasti pakuvad paljudele huvi lauamängud ja tore on ju värviliste kriitidega kauneid pilte maha joonistada. Kriitidest puudust ei tule. Kui vaja, tellime juurde,” kinnitas Jaanika Orav.

“Pöidlad pihku, et laupäeval ilus ilm oleks ja seadke sammud Pirita raamatukogu poole,” kutsus raamatukogu juhataja.

Pirita raamatukogu asub Metsavahi tee 19 ja on suvel avatud teisipäeval, kolmapäeval ja reedel kella 11-18, neljapäeval 12-19 ning laupäeval 10-17.

Head Uudised GoodNews