1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kadi Kütt esitleb raamatut ja ootab õpituppa
Kadi Kütt esitleb raamatut ja ootab õpituppa

Kadi Kütt esitleb raamatut ja ootab õpituppa

Kadi Kütt annab 18. aprillil Holistika Instituudis eneseväärtustamise õpitoa “Mina olen mina ja see meeldib mulle!”, kus saad end paremini tundma ja õpid enda peale leebema pilguga vaatama.

Kui oled oma Minaga enda sees tõeliselt kohtunud ja tead, mida tahad, on sul lihtne kohtuda ka mis tahes inimeste või olukordadega väljaspool. Sa saad olla vaba oma käitumises ja suhtumistes, sa ei pea kellelegi meeldima, ei pea end kellelegi tõestama. Teiste inimeste arvamused ja hinnangud ei tee haiget ja nii oled vaba kohustusest kanda maski või mängida kellegi teise ootusele vastavat rolli.

Kadi raamatu “Ärevuse vari” esitlus toimub 11. aprillil T1 keskuse raamatupoes Raamatukodu.

Kas on tõesti võimalik, et aastakümnete eest juhtunu avaldab veel tänagi mõju? Jah, kui kogemus jäi toona lõpetamata – haiget saanuna tahtsid nutta, aga ei julenud; peksasaamise hirmus tahtsid ära joosta, aga ei suutnud; ebaõiglase süüdistuse korral oleksid tahtnud jalgu trampida ja kõik näkku karjuda, kuid hoidsid suu kinni ja käitusid kuulekalt. Peidame hoopis emotsioonid sügavale alateadvusesse, lootes neid enam mitte kunagi tunda. Aga emotsioonid on energia ja energia ei kao, vaid mõjutab sealt sügavalt kõiki meie mõtteid, tundeid ja käitumist aastaid või aastakümneid hiljemgi. Sellisel peitmisel võib olla ränk hind: krooniline pinge kehas, elujõu puudus ja ärevus.

Erinevalt meditsiiniringkondades levinud seisukohast usub raamatu „Ärevuse vari“ autor, holistilise regressiooni terapeut ja koolitaja Kadi Kütt, et ärevus ei ole haigus, millega peaks lihtsalt leppima. Enda isiklikule ja terapeudikogemusele toetudes räägib Kadi ärevuse silmaga nähtavatest, aga ka sügavamatest põhjustest. Ta kirjeldab ärevusega töötamise viise ja pakub võtteid, mida lugeja saab iseseisvalt rakendada, et leida endas jälle üles kerge olek, vaba hingamine, usk endasse ning, mis kõige tähtsam, elu ja kõige tuleva usaldamine.

Head Uudised GoodNews