Avaleht Intervjuu Intervjuu! Ameerikast pärit Alena järgnes Veet Manole Eestisse
Intervjuu! Ameerikast pärit Alena järgnes Veet Manole Eestisse

Intervjuu! Ameerikast pärit Alena järgnes Veet Manole Eestisse

alena-veet-manogaLas Vegasest pärit Alena ei pidanud suureks vaevaks ette võtta pikk reis meelelahutuspealinnast Las Vegasest väikesesse Eesti vaid selleks, et kaasa teha veel üks Veet Mano korraldatavatest energeetilistest laagritest. Põhjusid selgitab energiarändur ise.

Miks sa võtsid nii pika reisi ette Las Vegasest, et osaleda Veet Mano laagris? Mida Veet Mano laager sulle andis?

Ma osalesin Veet Mano seminaril 10 kuud tagasi Las Vegases ja see meeldis mulle väga. Sellepärast ma otsustasingi tulla Eestisse VeetMano laagrisse.

Kõik tema üritused on niivõrd unikaalsed, see aitab mind ja teisi osalejaid avada oma südant, tunnetades igavest armastust, õnne ja rõõmu!

Ta aitas mul vabaneda negatiivsetest blokeeringutest, valudest kaelas ja alaseljas. Ma tunnen ennast pärast laagrit nooruslikuna, õnnelikuna ja täis energiat! Veet Mano avas minu sisemise tugevuse, mille tõttu ma usaldun nüüd oma sisemist tunnet rohkem ja usaldan ennast. Aeg, mille ma veetsin Veet Manoga, on minu jaoks hindamatu!

Kui kaua aega sa kulutad meditatsioonile ja miks sa soovitad inimestel tegeleda vaimsete asjadega?

Osho meditatsioonid on osa minu igapäevasest rutiinist. Ma mediteerin iga päev kas 1 tunni või vähemalt 30 minutit. Pärast meditatsiooni ma tunnen end rohkem elus, rohkem teadlikumana, mul on rohkem energiat ja rõõmu. Sellepärast ma soovitan Osho meditatsioone kõigile!

Kirjelda palun Veet Manot.

Veet Mano sisemiselt valgustab inimesi, ta kiirgab välja armastust, valgust, heatahtlikkust.

Tervendaja Veet Mano on peagi taas Eesti ja 18. oktoobril kell 18-21 toimub Taevas ja Maa keskuses tema kursus “Emotsionaalne vabadus.” 

Meie emotsionaalne vabadus on sügavalt seotud meie energiatasemega ning keha, mõistuse ja hinge tervisega. See peegeldub meie igapäevases olekus ja enesetundes. Antud kursusel räägib Veet Mano barjääridest, mis ei lase meie energial vabalt voolata, kuidas negatiivsed allasurutud emotsioonid (hirm, mure, viha, ärrituvus jne) mõjutavad meie igapäeva heaolu ja milliste tehnikate abil on võimalik neist vabaneda ja tunnetada tõelist emotsionaalset vabadust.

Rohkem infot leiab Taevas ja Maa keskuse kodulehelt!

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga