1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. INSPIREERIV I Veet Mano 10 inspireerivat mõtet elu ja armastuse kohta
INSPIREERIV I Veet Mano 10 inspireerivat mõtet elu ja armastuse kohta

INSPIREERIV I Veet Mano 10 inspireerivat mõtet elu ja armastuse kohta

Veet Mano on armastatud sensitiiv, kes on tuntust kogunud nii telesaadete „Selgeltnägijate tuleproov”, „Appi tuleb selgeltnägija” kui ka tervendavate ja energeetiliste seminaride ning laagrite korraldamisega. Lisaks tervendamisvõimele on Mano inimeste südamed võitnud oma sooja, heatahtliku ja siira isiksusega.

“Minu jaoks on elus nii palju rõõmu. Ma naudin sisemisi tundmusi. Ma naudin lilli. Ma naudin inimeste kauneid nägusid. Minu jaoks hõlmab elu lihtsalt palju sõnulseletamatut õnnetunnet. Ja kõige selle jagamine moodustab suure osa mu armastusest elu vastu. See pakub mulle kirjeldamatut rahuldust. See on armastus elu enese vastu! See on põhjus, miks ma töötan ja miks ma teed kõike seda, mida ma teen,” ütleb Veet Mano.

Avaldame 10 inspireerivat Veet Mano mõtet elu ja armastuse kohta.

  1. Kõige olulisem on õppida, kuidas olla aina enam vaba hinnangute andmisest. Me ei tea kunagi kogu tasutalugu. Las siis ollagi nii! Me ei tea iial, milliseid raskeid olukordi teine inimene on võinud läbi teha.
  2. Meil pole vaja kulutada oma aega teiste kritiseerimisele, arvustamisele või parandamisele. Meil on ka valikuvõimalus kohenda teisi lahkelt, armastuse ja mõistmisega.
  3. Hirm, häbelikkus ja külm ning osavõtmatu süda on seotud allasurutud vihaga. Me ei pea positiivsete tulemuste ja muutuste nimel seda viha kellegi teise peal väljendama.
  4. Igal inimesel on väga erilised võimed. Igaühel on see nii tohutult väge. Kõigis on olemas võime muutuda äärmisel intuitiivseks ja asju sügavuti tunnetada.
  5. Ei toimi see, kui me püüame inimestele õpetada midagi niisugust, mida me ise veel kogenud ei ole. See on isegi ohtlik.
  6. Kui me kasutame oma vabadust loovuseks ja mediteerimiseks ning oleme sisimas õnnelikumad, siis selles meie lähedaste inimeste ringis, kes meid armastavad, on ka teised inimesed palju õnnelikumad.
  7. Me kõik oleme siin selleks, et muuta elu paremaks. Maailm on suur ja ma tunnen, et meil kõigil tuleks alati püüda teha selle paremaks muutmiseks kõik, mida vähegi suudame. Isegi see, kui saame kellelegi naeratada ja silma vaadata ja ta sellest armub – isegi see aitab. Armastus aitab alati ja meid kõigis on lõputud armastuse varud.
  8. Armastus on tugevaim ravim ja tervendav jõud.
  9. Vali elus teha selliseid asju, millest on kasu elule, meie planeedile, ja siis läheb ka kõik muu õigesti.
  10. Meie elu iga päev, siin ja praegu – see ongi kõige olulisem päev! Tehkem, mida meil vaja on teha ja leidkem võimalusi eneseväljenduseks, kuid ärgem lükakem asju edasi! Täna on suurepärane päev oma elu elamiseks. Täna võime me elada topelt. Jah, kui püüame täna elada topelt, siis on homme märksa lihtsam.
Head Uudised GoodNews