1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. HEADE INIMESTE ABIGA! Novembris jõudis poelettidele lasteraamat „Konnapoiste talvejutud“
HEADE INIMESTE ABIGA! Novembris jõudis poelettidele lasteraamat „Konnapoiste talvejutud“

HEADE INIMESTE ABIGA! Novembris jõudis poelettidele lasteraamat „Konnapoiste talvejutud“

risto kask ja kadri veersaluNovembris jõudis poelettidele lasteraamat „Konnapoiste talvejutud“. Raamatu trükkimiseks koguti Hooandja vahendusel 1920 eurot.

2015. aastal sai kaante vahele uus talveteemaline lasteraamat „Konnapoiste talvejutud“. Raamatu autoriks on Risto Kask ja illustraatoriks Kadri Veersalu. Keeletoimetajaks Tiina Lättemäe ning küljendajaks Aita Linnas.

Septembris algas Hooandjas kampaania raamatu trükkimiseks raha kogumiseks. Kokku õnnestus koguda 1920 eurot toetusi. Kogutud toetuste abil trükiti raamatuid 720 tk.

Novembris jõudsid raamatud müüki Apollo ja Rahva Raamatu kauplustesse. Raamatud on kättesaadavad Tallinnas, Pärnus, Tartus, Viljandis, Rakveres ning Haapsalus. Osta on võimalik ka internetipoest.

„Raamat räägib kahe konnapoisi seiklustest talvises metsas. Raamatus on kaks lõbusat lugu konnade seiklustest ja sekeldustest ning kohtumistest erinevate metsaloomadega. Loodame, et raamatust saavad paljud rõõmu,“ rääkis raamatu autor Risto Kask.

“Tänuks toetajatele on raamatusse trükitud kõigi hooandjate nimed. Täname kõiki häid inimesi,” lisas Kadri Veersalu.

Raamat on mõeldud eelkõige lastele vanuses 3-7 eluaastat, raamat sobib ette lugemiseks ning ka ise lugemiseks. Kõigil lehekülgedel on värvilised ja meeleolukad pildid.

konnapoiste kaanepilt

Head Uudised GoodNews