1. Avaleht
  2. Hingele
  3. GALERII! Mantralaulik Snatam Kaur: olen väga inspireeritud siinsetest inimestest ja vabaduse sõnumist
GALERII! Mantralaulik Snatam Kaur: olen väga inspireeritud siinsetest inimestest ja vabaduse sõnumist

GALERII! Mantralaulik Snatam Kaur: olen väga inspireeritud siinsetest inimestest ja vabaduse sõnumist

Snatam Kaur GoodNews toimetusega Foto: Kadri Maripuu
Snatam Kaur GoodNews toimetusega
Foto: Kadri Maripuu

Laupäeval esines huvilistest tulvil Nordea Kontserdimajas ülemaailmselt tuntud mantralaulik Snatam Kaur, kelle vaimne muusika põhineb suuresti sikhi mantratel. Neid esitades saadab ta ennast harmooniumil, kutsudes kaasa laulma ja tekitades kontserdikuulajates ühendatud energia.

Kontserdil “Sacred Chants Concert with Snatam Kaur and Friends” Tallinnas pani väelauljatar inimesed meloodiatega kaasa elama, ühiselt lauldi, mediteeriti, tantsiti ning kontserdi lõppedes ei tahtnud plaksutamine vaibuda.

“Ma olen väga inspireeritud siinsetest inimestest ja vabaduse sõnumist, ma ei oska seda isegi sõnadesse panna. Kõige inspireerivam oli tulla siia ja näha neid inimesi ning tunda neid, kuulda nende hääli ning teada saada ajaloost. See on tohutu ja nii ilus!” võttis Snatam Kaur emotsioonid peale kontserti kokku GoodNews toimetajale Elviira Eessaarele.

Tallinna kontsert oli üks osa mantralauliku Euroopa-turneest, mille kaudu loodab ta tuua rahu ja armastust poliitilistest vapustustest ja pagulaskriisist ärevil Vanasse Maailma.

VAATA HIIGELGALERIID!
Fotod: Kadri Maripuu

Head Uudised GoodNews