1. Avaleht
  2. Hingele
  3. EMOTSIOONID LAES! Veet Mano kevadlaager Taevaskojas viis mõtted kohe Võsule
EMOTSIOONID LAES! Veet Mano kevadlaager Taevaskojas viis mõtted kohe Võsule

EMOTSIOONID LAES! Veet Mano kevadlaager Taevaskojas viis mõtted kohe Võsule

EMOTSIOONID LAES! Veet Mano kevadlaager Taevaskojas viis mõtted kohe VõsuleVähemalt positiivsusel elavad inimesed mäletavad oma elus hetki, mil selja taha jäänud sündmusest ei taha kohe kuidagi lahti lasta, ees olevat aga hakkad ootama teadmisega, et see tuleb kui uus lõõgastav vahepeatus teel õnnelikumasse ellu. Selline tunne valdas inimesi, kes käisid möödunud nädalavahetusel looduslikult kaunis Taevaskojas Veet Mano energeetiliste muutuste laagris. Eks laagri toimumise kohtki ennustas ülekeevaid emotsioone ette – tegu on eestlaste Taeva Kojaga.

100 protsenti vägev

“Mano armastas Taevaskoda ja Taevaskoda armastas Manot ja osalejad armastasid neid mõlemat. Ja iseennast, mis on põhitähtis!” võtavad korraldajad toimunu kokku Veet Mano kodulehel. “Ju me kõik liigume ajas ja energias edasi ning koos minekul on suur vägi.”

IMG_8106

“Ma pole kunagi oma elus veel nii palju õnnelikke inimesi korraga näinud,” ütles Õhtulehe ajakirjanik, kes laagris toimuvat pühapäeval vaatama tuli. Nii see oli tõesti – inimesed särasid. “See laager oli kõigist kõige vägevam. 100 protsenti!” ütles Maris, kes on osalenud ka eelmistes laagrites.

IMG_8099

Taevaskojas käis kohal ka portaali GoodNews peatoimetaja Monika Kuzmina, kelle ülevatest muljetest nii enne laagrit, selle ajal kui ka laagri järel võib lugeda tema blogist.

“Veet Mano seminarid, laagrid ja sealsed tegevused aitavad saada iseendaga rohkem tuttavaks. Kui olen end kaotanud või rajalt eksinud, on vahel hea, et teejuht suunaks õigele teele tagasi. Panin tähele, et Veet Mano ei ütle inimestele vastuseid ette, vaid juhatab nad ise vastuseid otsima ja neid leidma,” mõtiskleb Monika.

Enese leidmine

Üks laagri korraldajatest Seeda Randroo ütles, et osalejad liikusid sammu-kaks-kolm intuitsioonile lähemale. See tee ei pruugi olla lühike, aga seda tasub käia. “Üldine õhkkond oli rõõmsameelne ja usalduslik. Kaks olulist asja, mille puudus meid igapäevaelus takistab elamast hästi. Kammitsetud rõõm sai vabamaks ja usaldus suurenes – nii enese, teiste, Veet Mano, kogu protsessi ja elu osas üldse. Intuitiivne elamine saab toimudagi vaid juhul, kui on olemas usaldus. Usaldus oma sisetunnete osas, võime märgata, tähele seda panna. Laagris oli palju nalju ja lusti, mis aitas vabaneda allasurutud rõõmul. Inimesed leidsid laagrist ka endale uusi suurepäraseid tuttavaid,” rääkis Seeda. “Laager on saanud sisse uue jõu, värske energia, sest me kõik osaleme suurema eneseteadlikkusega.”

IMG_8082

Vaimne areng käsikäes füüsilisega

Monika Kuzmina võrdleb vaimseid õpetusi füüsilise treeninguga. “Käin juba aasta Tai poksi trennis ja see, et õppida oma keha läbi hea kehalise tegevuse ning professionaalsete treenerite käe all tundma, võttis aega. Sama on enda hinge harimise ning arendamisega. Imed, kui sellised, on loomulikult olemas, kuid tegelikult vajame me õnnelikuks eluks just nimelt pidevat tööd nii oma keha kui ka vaimuga.”

“Mul oli siiras hea meel laagris näha sellisel hulgal erinevas vanuses mehi,  noori ja vanu,” lisab ta. “Seega, iseendaga tuttavaks saamiseks ning vaimsete teadmiste arendamiseks ning hingelisteks õpetusteks pole kunagi hilja ei naistele ega meestele, noortele ega vanematele. Parem alustada enesega tuttavaks saamist hilja kui mitte kunagi, aga samas võiks alustada võimalikult vara – miks mitte juba täna!”

IMG_8081

Uus laager tulemas

Veet Mano ja laagri korraldajad loodavad siiralt kohtuda kõigi seniste ja tulevaste huvilistega suve lõpus,  28.-30. augustini Võsul, et veeta jällegi koos kolm kaunist suvepäeva ja koguda sügiseks varasalved täis. Aga vahepeal saab Manole “Tere!” öelda ka juulis, sest 8.-12. juulini sõidab Veet Mano siinsete inimestega Eestis ringi ja oodata on ka üht üllatust!

“Laager on võimsaim energiakursus ja lõppenud laager näitas, et nüüd on alanud uus järgmine tasand. Seda oli väga hea kogeda ja teada, sest kohtumine Võsul ennustab tulla veelgi võimsam – tänu meile endile, kes me tegime paar päeva tagasi suure edasihüppe,” ütleb Seeda Randroo.

IMG_8039

“Enamuse ajast me ootame, et keegi teine teeb meid õnnelikuks ja terveks, mõistmata, et ainukesed, kes seda tõeliselt suudavad, oleme meie ise. Vajame lihtsalt teejuhte ja võimalusi selleks,” ütleb laagreid korraldava Seminar OÜ Facebooki lehel Õnne Kivisild.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews