1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. ANNAME HOOGU I Merit Raju uus raamat “Püha armastus” räägib armastuse loomisest ja hoidmisest
ANNAME HOOGU I Merit Raju uus raamat “Püha armastus” räägib armastuse loomisest ja hoidmisest

ANNAME HOOGU I Merit Raju uus raamat “Püha armastus” räägib armastuse loomisest ja hoidmisest

Life coach, elustiilidisainer ja ettevõtja Merit Raju avaldab oma uues raamatus „Püha armastus“, kuidas tema ja tema abikaasa, slackline’i maailmameistri Tauri Vahesaar loovad ja hoiavad harmoonilist paarisuhet ning milline on olnud teekond sellise armastava suhteni. Raamatule saab hoogu anda Hooandjas!

Miks „Püha armastus“?

Raamatu pealkirjaks sai “Püha armastus”. Miks püha? Merit selgitab, et selle definitsiooni sai ta ühelt teetseremooniat, kus pakuti kaussides teed, mis tuli oma peos südame kõrgusele tõsta ja siis vaikuses maitsta, silmitseda neelates teelehti kausi põhjas ja tunda metsiku teetaime tõmmise aroomi ja soojust. Just sel teetseremoonial jäi Meritile kõrvu, et püha on kõik, millele pööratakse täielik tähelepanu ja tuntakse seejuures austust.

Püha on kõik, millele pööratakse täielik tähelepanu ja tuntakse seejuures austust.

Foto: Ruudu Rahumaru

„Ka suhe saab olla püha ja sellest ongi minu raamat aga see on ka paljuski minu teekond. Kui mu laps oli poolteist, tulin ma ära suhtest, mis mind enam ei toitnud, ei teeninud. Praegu on mu poeg üksteist. Vahepeale jäi hästi palju iseenda ülesehitamise aega, oma loomingule, lapsele ning sissetulekute ja kodu ehitamisele keskendumist. Ja mõni aasta tagasi kohtasin oma praegust abikaasat Tauri Vahesaart,“ räägib ta.

Ka suhe saab olla püha ja sellest ongi minu raamat aga see on ka paljuski minu teekond.

Meriti raamatud on tema erinevatest eluetappidest – see siis juba kümnes ja sedapuhku eriti ilusal teemal. Ehkki mitte ainult roosiõitesajust – ikka okastest ka, ehedalt ja siiralt kõigest, kuidas ta end oma mehe jaoks valmis pani ja kuidas nad oma unistuste suhet loovad ja hoiavad.

Foto: Ruudu Rahumaru

Peagi toimub esitusetendus

Raamatu esitlusetendust (koos show ja suhtenippidega) saab nautida sombusel hilissügisel Tallinna botaanikaaia igihaljas palmimajas 18. novembril kell 14:30-16:00.
„Ja selleks, et saaksid kujundada endale kõige imelisema 2024. aasta, saad valida kingituste hulgast ka aasta planeerimise workshop’i, mis samamoodi toimub 18. novembril botaanikaaias kell 10:00-13:30. Hea uudis on veel see, et need mõlemad sündmused on ka Zoom ülekandega, nii et saad osaleda ka oma kodust või kasvõi reisil olles,“ räägib Merit.

Head Uudised GoodNews