1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kas tunned, et oled rutiinis kinni ja igapäevaelust väsinud? Liitu väljakutsega
Kas tunned, et oled rutiinis kinni ja igapäevaelust väsinud? Liitu väljakutsega

Kas tunned, et oled rutiinis kinni ja igapäevaelust väsinud? Liitu väljakutsega

Kas tunned, et oled kinni rutiinis ja igapäevaelust väsinud? Kas oled tundnud, et iga päev kordub samamoodi ning soovid uudsust oma ellu? Muutuste looja, transformatsiooni coach, hobulausuja ja artist Ida Adele Raneli Ruul korraldab 16. oktoobrist tasuta 3-päevase väljakutse „Julge elada oma unistuste elu“. See väljakutse pakub sulle võimaluse avastada endas peituv potentsiaal, et elada oma unistuste elu.

Väljakutse pakub sulle võimaluse avastada endas peituv potentsiaal, et elada oma unistuste elu.

Foto: Ruudu Rahumaru

Kui sa pole eluga rahul, tuleb seda muuta!

Raneli ütleb, et kui sa ei ole mingite asjadega oma elus rahul, tuleb oma elu muuta. Ta toob välja, et ka rahulolematus on kingitus, mis näitab, et on vaja muutust.

Rahulolematus on kingitus, mis näitab, et on vaja muutust.

Foto: Ruudu Rahumaru

Raneli enda jaoks on kõige võimsam praktika tänulikkus. Kui ta seda ise igapäevaselt praktiseerima hakkas, hakkasid tema juurde kui võluväel tulema imelised võimalused ja igapäevased pisikesed imed.
Ta rõhutab ka, et mis meie eludes ka ei toimuks, neid tasuks võtta kogemusena. Kui su elus tekib negatiivne hetk, ütle endale, et see on lihtsalt kogemus ja mõtle, mida sa sellest õpid. Alati on olemas lahendus!

Kui su elus tekib negatiivne hetk, ütle endale, et see on lihtsalt kogemus ja mõtle, mida sa sellest õpid. Alati on olemas lahendus!

Foto: Ruudu Rahumaru

Kaheksa nõuannet Ranelilt:

  • Armasta seda, mida teed ja tee seda, mida armastad! Ja kõike, mida teed, tee suurepäraselt.
  • Vabane enda takistavatest mustritest, uskumustest ja harjumustest.
  • Veeda aega inimestega, kes sind toetavad! Sa oled viie inimese keskmine, kellega sa kõige rohkem aega veedad. Mõtle, millised on nende inimeste väärtused, mida nad elust soovivad ja päriselt ka ära teevad.
  • Õpi midagi uut, millest oled alati unistanud ja mis toob sinu ellu õnnelikkust. Mõtle sellele, millest unistasid nooremana?
  • Lõpeta teiste taga rääkimine. See on täielik iseenda aja ja energia raiskamine.
  • Hoia oma füüsilist tervist. Kui valid keha vormis hoida, teeb see tõesti imesid.
  • Ole tänulik ja alandlik. Selle asemel, et mõelda, kes on parem, ilusam ja edukam, too enda ellu tänulikkust ja alandlikkust.
  • Ole enda vastu aus. Hinda oma kõiki eluvaldkondi 10 palli süsteemis ja vali, mis valdkond vajab tähelepanu, sinna oma energia suunagi.

Rohkem infot leiab Raneliruul.com!

Head Uudised GoodNews