1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VAATA RINGVAADET I Kadri Voorand esitab kontsertrännakul südamelaule, mis avavad tundeid
VAATA RINGVAADET I Kadri Voorand esitab kontsertrännakul südamelaule, mis avavad tundeid

VAATA RINGVAADET I Kadri Voorand esitab kontsertrännakul südamelaule, mis avavad tundeid

Ringvaates käis külas vokalist ja helilooja Kadri Voorand, kes astub üles 26. märtsil Keila-Joal püramiidmajas koos Ingrid Joya Tsireliga mõnusal kontsertrännakul, kus saab muusikat ja lugusid nautida kasvõi pikutades. Selga võib panna mugavad riided ega pea aplodeerima, vaid saab nautida muusikat just nii nagu kuulajatele sobib. „Pikutad, seisad, tantsid või istud – see on sinu valik, peaasi, et sul on hea olla. Saad mõelda oma mõtteid omas rütmis, olla ainult selle heli ja juttude sees, oma mõttemaailmas,“ kirjeldas Kadri ja lisas, et vabalt võib jääda ka magama ning plaanis on hoida üleval ilusat helgust.

Kadri sõnul on see kontsert ka teistmoodi, sest ta esitab südamelaule, mis temas tundeid avavad ja mida ta soovib inimestega jagada. Ta ka pikendab lugusid täpselt nii kaua, kuni ta tunneb, et see tunne on ära tuntud nii temas endas kui publikus. „See tähendab seda, et ma olen koguaeg 120% siin ja praegu oma tunnetega kohal, improviseerin ehk ka hetkemõtteid muusikasse ja see on kuidagi nii minimalistlikult siiras ja aus, siin ja praegu,“ rääkis ta.

Esimesel kontsertrännakul jäi Kadrile kõige eredamalt meelde laul „Su armastust tahan armastada“.

Sellisel avatud südamega kontserdil tekib ka tunne, justkui oleksid kõigiga tuttav, ehkki näed neid esimest korda. Viimati Adilas korraldatud sündmusel oli vähe inimesi, et igaühel oleks oma ruum, et saaks pikutada, seista või istuda. Nüüd tuleval kontsertrännakul on aga inimesi veelgi vähem, et luua veel enam privaatsust.

  • Saadet saab järele vaadata siit!
Head Uudised GoodNews