1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. 7 HEA ELU MÕTET: Mai-Liis Kivistik
7 HEA ELU MÕTET: Mai-Liis Kivistik

7 HEA ELU MÕTET: Mai-Liis Kivistik

Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik sõnab, et tema jaoks on elus kõige tähtsam see, kui saab liikuda ning otsuseid vastu võtta oma südamehääle järgi, ilma et oleks mõjutatud kellestki teisest.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Triin Maasik

Siin on Mai-Liis Kivistiku 7 hea elu mõtet:

Mis on hea elu saladus?

Hea elu saladus on see, kui saad teha seda, mis päriselt sind õnnelikuks teeb.

Miks unistada?

Unistada tuleb sellepärast, et meie unistused täituksid. Kui me ei unista, siis me tegelikult ei saagi kunagi teada, mis elus päriselt võimalik on.

Mille poole tuleks elus püüelda?

Elus tuleks püüelda selle poole, et sinul silm säraks ja saaksid päriselt teha neid asju, mis sinu hinge paitavad.

Kuidas mitte alla anda?

Sa ei anna alla siis kui tead, et ainult sina saad enda elu mõjutada ja seda muuta. Seega kui on raske, siis saab ainult paremaks minna läbi tegutsemise,

Mis on suurim vale?

Suurim vale on see kui kunagi uskusin, et keegi teine oskab mulle nõu anda, mida mina peaksin tegema, kas siis eraeluliselt või äri valdkonnas. Justkui keegi teine oskab seda öelda paremini kui mina ise.

Üks kõige olulisem mõte?

Minu kõige olulisem mõte, mida ma endaga alati kaasas kannan, on tegelikult lihtne: õnne kui sellist ei ole olemas. Õnn toimub siis kui valmisolek kohtab võimalust ja nii tegelikult elus ongi.

Mis on elus kõige tähtsam?

Minu jaoks on elus kõige tähtsam see, et saan oma südamehääle järgi liikuda ja valikuid vastu võtta – ma ei pea olema kellestki teisest sealjuures mõjutatud.

Head Uudised GoodNews