1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Krista Lensin uuris naistefestivali ühelt peakorraldajalt Vivian Undilt: miks on värvid naistele olulised?
VIDEO I Krista Lensin uuris naistefestivali ühelt peakorraldajalt Vivian Undilt: miks on värvid naistele olulised?

VIDEO I Krista Lensin uuris naistefestivali ühelt peakorraldajalt Vivian Undilt: miks on värvid naistele olulised?

Vivian Vau kingasalongi looja, inspiratsioonikõneleja ning Naiste Heaolufestivali, mis toimub 17. – 18. august Hatu mõisas, üks korraldajatest Vivian Unt usub, et värvidel on naise elus sügavam tähendus kui pelgalt esteetika. Tema sõnul mõjutavad värvid meie meeleolu ja enesetunnet, muutes meie sisemist olemust. Vivian usub, et värvilised kingad ja riided toovad ellu rõõmu ja värskust, pakkudes suurepärast võimalust oma isikupära väljendamiseks. Näiteks võib kollase kleidi ja mustade kingade kombinatsioon muuta kogu efekti. Seega on oluline julgeda katsetada värvidega ja valida midagi ebatavalist.

Värvilised kingad ja riided toovad ellu rõõmu ja värskust, pakkudes suurepärast võimalust oma isikupära väljendamiseks.

Erinevatel värvidel on erinev mõju meie meeleolule

Viviani rääkis Krista Lensinile heade uudiste portaalile GoodNews antud intervjuus, et naised ei tule tema poodi ainult kingi ostma, vaid ka kogema kinga- ja iluteraapiat – tema salong on justkui kunstisaal, kus naised saavad turgutada end ilu ja värvidega.

Vivian Unt. Foto: Virko Veskoja

Vivian rõhutas, et erinevatel värvidel on erinev mõju meie meeleolule. Näiteks kollane värv seostub rõõmuga ja võib muuta päeva päikeselisemaks, isegi siis, kui väljas on pilves.

Erinevatel värvidel on erinev mõju meie meeleolule.

Sõnade mõju meie elule

Lisaks värvidele peab Vivian oluliseks ka sõnade jõudu. Ta toonitas, et meie sõnad võivad meid tõsta või pisendada. Oluline on valida sõnu, mis toetavad ja tõstavad meid, mitte neid, mis tekitavad negatiivseid tundeid. See on Viviani sõnul oluline mitte ainult enda, vaid ka teiste suhtes.

Krista Lensin ja Vivian Unt. Foto: Virko Veskoja

Kõlama jäänud mõtted Vivian Undilt:

  • Värvilised kingad ja riided toovad ellu rõõmu ja värskust, pakkudes suurepärast võimalust oma isikupära väljendamiseks.
  • Erinevatel värvidel on erinev mõju meie meeleolule. Näiteks kollane värv seostub rõõmuga ja võib muuta päeva päikeselisemaks, isegi siis, kui väljas on pilves.
  • Meie sõnad võivad meid tõsta või pisendada. Oluline on valida sõnu, mis toetavad ja tõstavad meid, mitte neid, mis tekitavad negatiivseid tundeid.
Head Uudised GoodNews